NVIDIA Windows 11 için yeni driverlar çıkardı ve illa Windows 10 driverı kullanmak zorunda kalmayacaksınız.
Normalde GTX 1650 ekran kartını, Windows 11 tanımamasına rağmen NVIDIA'nın bu driverı ile tanıyor.
Eğer aranızda Windows 11 kullanan varsa ya da GTX 1650 ekran kartına sahip olup ama geçemeyen varsa bu driverları kullanabilirsiniz.
Not: En güncel ve yeni driverlar GeForce'da, NVIDIA birkaç driver eskiden geliyor.
En yeni Game Ready sürücüsüyle birlikte Windows 11 desteği ve Red Dead Redemption 2 için DLSS desteği sunuldu. NVIDIA, GeForce Game Ready sürücülerinin en
En yeni Game Ready sürücüsüyle birlikte Windows 11 desteği ve Red Dead Redemption 2 için DLSS desteği sunuldu. NVIDIA, GeForce Game Ready sürücülerinin en
Evet öyle, bende burada zaten arkadaşların kafasında soru kalmasın diye paylaştım.
Windows 10 64 Bit driverımı kurayım, yoksa Windows Update'ın kurduğunumu kullanayım vs. diye kafa karışıklığını gidersin diye.
AMD için de gelecek mi? Bir de merak ettiğim şey benim ekran kartım AMD Radeon 7670M birazcık eski bir kart buna da sürücü gelir mi? Gelmezse ne gibi sorunlar olur?
AMD için de gelecek mi? Bir de merak ettiğim şey benim ekran kartım AMD Radeon 7670M birazcık eski bir kart buna da sürücü gelir mi? Gelmezse ne gibi sorunlar olur?
AMD ekran kartları içinde 1-2ay sonra getirir diye düşünüyorum, çünkü yeni bir iletişim sistemi her türlü getirirler.
Ama senin kartın çok eski olduğu için, önce AMD'nin yeni kartlarına sonra seninkisi gibi eski kartlara gelir.
AMD ekran kartları içinde 1-2ay sonra getirir diye düşünüyorum, çünkü yeni bir iletişim sistemi her türlü getirirler.
Ama senin kartın çok eski olduğu için, önce AMD'nin yeni kartlarına sonra senin gibi eski kartlara gelir.