NVIDIA ekran kartlarına FSR 3 modu geldi

soniq

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7500F / Msi PRO A620M-E / XPG Lancer Blade Siyah DDR5-5600Mhz CL46 16GB (1x16GB) Single Ram / GIGABYTE GeForce RTX 3070 EAGLE 8GB GDDR6 256Bit / Crucial 1TB P3 Serisi NVMe M.2 SSD

Samsung 25" Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 1Ms 240Hz IPS HDR10 G-Sync Gaming Monitör
Cyberpunk için yeni çıkan FSR3 modunu kurdum. Mod başarılı gibi gözüküyor ama emin değilim. Bazı yerlerde sanki verdiği FPS'i vermiyormuş gibi hissediyorum ama yine de kullanılır. Ayrıca bu mod AMD ekran kartlarında çalışmıyor.

Nerden indirebiliriz?

Bakalım bende deneyeyim bugün.

Ne işe yarıyor ve benim ekran kartı Nvidia nın çok eski modellerinden biri acaba işe yarar mı

Her oyuna kurulabilir mu?

Ayrıca bu mod AMD ekran kartlarında çalışmıyor.

İnanılmaz derecede komik bir olay. AMD'nin yaptığı en aptalca şey olabilir bu. E senin teknolojini rakip şirket kullanabiliyorsa millet neden senin kartını alsın. Hayır daha da komiği senin kartlarına bile doğru düzgün destek-mod gelmiyor. AMD kendi ayağına değil direkt kendi kafasına sıkıyor bu şekilde.

GeForce'un oyun içi FPS gösterme aracından anlık takip edebilirsin.

Mod amd kartlarda da çalışıyor dostlar, az önce 6900XT ile last of us da denedim 90'dan 190'lara çıktı.
Bu konuda 3090 ile çalıştıran da vardı, nasıl yapılacağını konuya giderek bulabilirsiniz.

3000 serisinde donanım yetersiz FG açmaz diyen nvidia'nın suratına tükürürler artık.

Hocam Cyberpunk için konuşayım en azından kimse açamamış. Başka oyunları bilmiyorum.

Nereden indirebiliriz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayrıca mod DLSS 2'yi kaldırıp FSR 3 getiriyor gibi düşünün ekstra bir FSR sekmesi açılmıyor DLSS kısmından kullanıyorsunuz yine.

Ne işe yarıyor ve benim ekran kartı NVIDIA'nın çok eski modellerinden biri acaba işe yarar mı?

RTX 2000 ve 3000 serisi için.

Her oyuna kurulabilir mu?

Sadece belirli oyunlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…