Nvidia Ekran kartlarında ShadowPlay Desteğini Çalıştırmak

Makaleler
18
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhabalar arkadaşlar, ShadowPlay desteği olmayan NVIDIA ekran kartlarında ShadowPlay'i çalıştırmak için bir rehber hazırladım. İnternette bir çok rehber var ama hepsi ingilizce. :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arka plan sesi dışında video gayet güzel.
Bu yorumun bana çok iyi geldi. Bi kulaklığım olmadığı için laptopun kendi mikrafonunu kullanmak zorunda kalıyorum. Malum havada sıcak, camlar açık. Video çekmek gerçekten çok zor, sizi artık daha iyi anlıyorum. Videoyu çekerken güldüm, bazen yanlış söyledim bazı şeyleri. 1 Saat boyunc uğraştım, hatta videonun başlarında bile gülmemek için zor tuttum kendimi. Yavaş yavaş alışıyorum. :)

Bunu sadece GTX serisi desteklediği için GT serisi bir ekran kartı ile kullanmak ekran kartına zarar verir mi? @Recep Baltaş

Zarar vereceğini sanmıyorum. :)

Hedef kısmına " -shadowplay " yazısı tam anlaşılmıyor, onun dışında başarılı tebrikler.

720P ve tam ekran yapınca görebilirsiniz. :)
Adsız.22png.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı