NVIDIA ekran kaydı çalışmıyor

uuHeX

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX4050 İ513500H 32RAM 1TB SSD
Sellamlar NVIDIA Experience'dan NVIDIA Beta'ya geçiş yaptım. Oyun içi ekran kaydı alamıyorum. Kısayollar çalışmıyor. Bunun çözümü nedir?

Sellamlar NVIDIA Experience'dan NVIDIA Beta'ya geçiş yaptım. Oyun içi ekran kaydı alamıyorum. Kısayollar çalışmıyor. Bunun çözümü nedir?

NVIDIA App ayarlarından Yer Paylaşımını kapatıp tekrar açmayı deneyin. Yine aynı ayar kısmından oyunlarınızı tekrar taramayı deneyin.

Atadığın kısayollar oyundaki kısayol tuşlarıyla karışıyor olabilir.

Hayır kullandığım kısayollar oyunda kullanmıyorum. NVIDIA GeForce Experience kullanırken de aynı kısayol vardı sıkıntı yoktu. Ama NVIDIA App e geçiş yapınca kayıt alamıyorum artık.

Bence OBS kullanabilirsin, daha iyi.

NVIDIA'da anında yeniden oynatmayı kullanıyorum OBS'de maalesef öyle bir özellik yok.

NVIDIA App ayarlarından yer paylaşımını kapatıp tekrar açmayı deneyin. Yine aynı ayar kısmından oyunlarınızı tekrar taramayı deneyin.

Açıp kapattım bir şey olmuyor. NVIDIA oyunu görüyor. Fakat kayıt alırken görmüyor alf+F10'a basınca (ekran kaydı) direkt Alt Tab yapnca bu özellikten yararlanmak için desteklenen bir oyun seçin yazıyor yani oyunu görmüyor sizce neden olabilir.

Son düzenleme:
Hayır kullandığım kısayollar oyunda kullanmıyorum. NVIDIA GeForce Experience kullanırken de aynı kısayol vardı sıkıntı yoktu. Ama NVIDIA App e geçiş yapınca kayıt alamıyorum artık.

NVIDIA'da anında yeniden oynatmayı kullanıyorum OBS'de maalesef öyle bir özellik yok.
Alt+R veya alt+Z ile bir yer açılacak. Ordan kayıt alma kısayolunun ne olduğuna bak. Veya direkt ordan başlat.

Açıp kapattım bir şey olmuyor. NVIDIA oyunu görüyor. Fakat kayıt alırken görmüyor alf+F10'a basınca (ekran kaydı) direkt Alt Tab yapnca bu özellikten yararlanmak için desteklenen bir oyun seçin yazıyor yani oyunu görmüyor sizce neden olabilir?

Bu arada oyunları tekrar tarattım.

Alt+r veya alt+Z ile bir yer açılacak. Oradan kayıt alma kısayolunun ne olduğuna bak. Veya direkt oradan başlat.

Alt+ z den görebiliyorum kısayollarımı ama NVIDIA oyunu görmüyor. Bu arada oyundayken alt+Z ye basarsam masaüstüne atıyor orada açılıyor oradan kayıt başlatmayı denesem de desteklenen bir oyun seçin diyor.

1722086542320.png

Arkadaşlar alt+Z NVIDIA GeForce Experience'de resimdeki gibi gözüküyordu kayıdı da düzgünce alabiliyordum. Ama Şuan NVDİA App'e geçiş yaptım. Açılan Alt+z böyle değil artık masaüstüne atıyor beni.

Alt+ Zden görebiliyorum kısayollarımı ama NVIDIA oyunu görmüyor. Bu arada oyundayken alt+Z ye basarsam masaüstüne atıyor orada açılıyor oradan kayıt başlatmayı denesem de desteklenen bir oyun seçin diyor.

Eki Görüntüle 2265698

Arkadaşlar alt+Z NVIDIA GeForce Experience'de resimdeki gibi gözüküyordu kayıdı da düzgünce alabiliyordum. Ama şu an NVIDIA App'e geçiş yaptım. Açılan Alt+Z böyle değil artık masaüstüne atıyor beni.

Uygulamayı yükledikten sonra bilgisayarı bi' yeniden başlatın. Oyunları görmüyorsa siz dosya konumlarını seçin ve taramasını yapın. NVIDIA App uygulaması beta sürümde olduğu için bu sorunlar çıkabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı