Atadığın kısayollar oyundaki kısayol tuşlarıyla karışıyor olabilir.Sellamlar NVIDIA Experience'dan NVIDIA Beta'ya geçiş yaptım. Oyun içi ekran kaydı alamıyorum. Kısayollar çalışmıyor. Bunun çözümü nedir?
Sellamlar NVIDIA Experience'dan NVIDIA Beta'ya geçiş yaptım. Oyun içi ekran kaydı alamıyorum. Kısayollar çalışmıyor. Bunun çözümü nedir?
Atadığın kısayollar oyundaki kısayol tuşlarıyla karışıyor olabilir.
Bence OBS kullanabilirsin, daha iyi.
NVIDIA App ayarlarından yer paylaşımını kapatıp tekrar açmayı deneyin. Yine aynı ayar kısmından oyunlarınızı tekrar taramayı deneyin.
Alt+R veya alt+Z ile bir yer açılacak. Ordan kayıt alma kısayolunun ne olduğuna bak. Veya direkt ordan başlat.Hayır kullandığım kısayollar oyunda kullanmıyorum. NVIDIA GeForce Experience kullanırken de aynı kısayol vardı sıkıntı yoktu. Ama NVIDIA App e geçiş yapınca kayıt alamıyorum artık.
NVIDIA'da anında yeniden oynatmayı kullanıyorum OBS'de maalesef öyle bir özellik yok.
Hayır kullandığım kısayollar oyunda kullanmıyorum. NVIDIA GeForce Experience kullanırken de aynı kısayol vardı sıkıntı yoktu. Ama NVIDIA App e geçiş yapınca kayıt alamıyorum artık.
NVIDIA'da anında yeniden oynatmayı kullanıyorum OBS'de maalesef öyle bir özellik yok.
Açıp kapattım bir şey olmuyor. NVIDIA oyunu görüyor. Fakat kayıt alırken görmüyor alf+F10'a basınca (ekran kaydı) direkt Alt Tab yapnca bu özellikten yararlanmak için desteklenen bir oyun seçin yazıyor yani oyunu görmüyor sizce neden olabilir?
Alt+r veya alt+Z ile bir yer açılacak. Oradan kayıt alma kısayolunun ne olduğuna bak. Veya direkt oradan başlat.
Alt+ Zden görebiliyorum kısayollarımı ama NVIDIA oyunu görmüyor. Bu arada oyundayken alt+Z ye basarsam masaüstüne atıyor orada açılıyor oradan kayıt başlatmayı denesem de desteklenen bir oyun seçin diyor.
Eki Görüntüle 2265698
Arkadaşlar alt+Z NVIDIA GeForce Experience'de resimdeki gibi gözüküyordu kayıdı da düzgünce alabiliyordum. Ama şu an NVIDIA App'e geçiş yaptım. Açılan Alt+Z böyle değil artık masaüstüne atıyor beni.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.