NVIDIA ekran kaydında sorun yaratır mı?

pasii

Kilopat
Arkadaşlar AMD kartım var ve ekran kaydı aldığımda çok kalitesiz kaydettiği için değiştireceğim. (AMD RX 6650 XT kalitesiz ekran kaydediyor) Onun yerine RTX 3060 almak istiyorum. NVIDIA da böyle bir sorun yaşar mıyım? Artık sorunlarla uğraşmak istemiyorum.

Son düzenleme:
Hayır, shadowplay oldukça güzel çalışıyor. 3050'de kullanıyorum bende. Çoğu oyunda performans düşüşü olmadan 1080p 60FPS sorunsuz kayıt alıyorum.

Hocam RTX olan her modelde sorunsuz kullanırsınız. İçiniz rahat olsun, herhangi ayar yapmanıza gerek de yok. Sadece mikrofon kaydı alırken farklı bir uygulama ile almanızı öneririm o kadar.

Tamamdır hocam çok teşekkürler. Ben de arkadaşın bahsettiği RTX 3060 12 GB alacağım INNO3D marka. Aynı marka model mi merak ettim.

Hayır, shadowplay oldukça güzel çalışıyor. 3050'de kullanıyorum bende. Çoğu oyunda performans düşüşü olmadan 1080p 60FPS sorunsuz kayıt alıyorum.
Ben kullanıyorum güzel çalışıyor RTX 3060 12 GB da.
Hocam şu konuya bir göz atar mısınız RTX 3060 sistemde ekran kaydı çok kalitesiz kaydediyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…