GPU'da input lag olduğu söyleniyor.GPU'da kalabilir. Bir altındakini de Tam Panel yaparsan 16:9 haricindeki formatlarda görüntü genişletilmiş olacaktır.
İkisi arasında bir fark görmedim. Şimdi baktım, Ekran'daymış ama şunu hatırlıyorum, GPU'dayken 1280x960 çözünürlüğünü kullanamıyordum. Hem AMD'de hem de Nvidia'da durum aynıydı.GPU'da input lag olduğu söyleniyor.
Tüm çözünürlükleri kullanabiliyordum ben sadece input lag açısından sormuştum.İkisi arasında bir fark görmedim. Şimdi baktım, Ekran'daymış ama şunu hatırlıyorum, GPU'dayken 1280x960 çözünürlüğünü kullanamıyordum. Hem AMD'de hem de Nvidia'da durum aynıydı.
E-sporcu değilsen çok mühim bir ayar değil çünkü bilirsin, modlu Windows kullanmaya kadar çok fazla ayar çekmen gerekiyor eğer amaç input lagı en aza indirmekse. Olduğu gibi bırakabilirsin.Tüm çözünürlükleri kullanabiliyordum ben sadece input lag açısından sormuştum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.