1 1streyn Centipat Katılım 9 Aralık 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2024 #1 Ekran yakalama açık ve kaydetti yazıyor ama videolar klasöründe video yok. Kaç defa denedim aynı. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Haziran 2024
A ALPTEKiN_2710 Decipat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 1.504 Çözümler 8 4 Haziran 2024 #2 Öncelikle ALT GR+F9 kısayol tuşları ile ekran kadını alman gerekiyor ve daha sonra; Videolar>Desktop klasörünü kontrol et orası kayıt klasörü.
Öncelikle ALT GR+F9 kısayol tuşları ile ekran kadını alman gerekiyor ve daha sonra; Videolar>Desktop klasörünü kontrol et orası kayıt klasörü.
1 1streyn Centipat Katılım 9 Aralık 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2024 #3 ALPTEKiN_2710 dedi: Öncelikle ALT GR+F9 kısayol tuşları ile ekran kadını alman gerekiyor ve daha sonra; Videolar>Desktop klasörünü kontrol et orası kayıt klasörü. Genişletmek için tıkla... anında yeniden oynatmadan bahsediyorum bu arada kısayol tuşunu f4'e atadım kayıt tuşu da f5 ve evet dediğin klasörde video yok cs de kayıt alıyorum klasörü var fakat içi boş f5'e tıkladığımda son 1 dakikanın kaydı alındı diyor ama yok
ALPTEKiN_2710 dedi: Öncelikle ALT GR+F9 kısayol tuşları ile ekran kadını alman gerekiyor ve daha sonra; Videolar>Desktop klasörünü kontrol et orası kayıt klasörü. Genişletmek için tıkla... anında yeniden oynatmadan bahsediyorum bu arada kısayol tuşunu f4'e atadım kayıt tuşu da f5 ve evet dediğin klasörde video yok cs de kayıt alıyorum klasörü var fakat içi boş f5'e tıkladığımda son 1 dakikanın kaydı alındı diyor ama yok