NVIDIA etkinliğini nasıl takip edeceğiz?

Makaleler
3
Yeni kartların tanıtımı yanlış hatırlamıyorsam bugün yapılacaktı. Amerika yayını olacağı için bizim saatimizle sabah 3-4 falan olacaktır sanırım. Bu gece biraz geç yatıp takip etmeyi düşünüyorum ama siz nereden takip edeceksiniz? Muhtemelen hiçbir Türk kanalı yayıncısı destek vermeyecek ama yabancı da olsa nereden izleyebiliriz? Twitch vs.

Merakla bekliyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Twitch üzerinden Nvidia GeForce Türkiye kanalı yayını verecek diye biliyorum.
Türkçe sunum yapabilirler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

E bu süper 5 saat kaldıysa gerçekten. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun testlerini merak ediyorum.
İnsanların aksine zaten oyun alanında liderler en iyi kartlara sahipler yeni çıkan kartlar çok çok üstün olacağını düşünmüyorum. Belki yenilik falan ekleyebilirler. 2080Ti falan çıkarırlarsa 4K 144 Hz alabilecek performansı yalar çünkü geçenlerde incelemesi de yapılmıştı 144 Hz 4K GSYNC monitör ama diğer alt kartlar çok çok iyi olacak mı merakla bekliyoruz.

Ben en çok RTX 2070’i merak ediyorum. GTX 1080’den daha iyi ve 1080Ti’a yakın performans verecek üstelik sadece 399$ olacak! Özel soğutmalar 449$ falan olsa mükemmel olur.

@FrontPage.

RTX 2080 ile birlikte RTX 2080Ti da tanıtılacak.

Ben en çok RTX 2070’i merak ediyorum. GTX 1080’den daha iyi ve 1080Ti’a yakın performans verecek üstelik sadece 399$ olacak! Özel soğutmalar 449$ falan olsa mükemmel olur.
Bana GTX 2050 TI yeter.
@Silinen üye Hocam gördüyüm kadarıyla ekran kartı almamışsınız.
Sistemi toplayalı ne kadar vakit oldu?
Sizde mantıklı bir tecih yaparak yeni serini bekliyorsunuz sanırsam. Şunun şurasında 20 Dk kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…