NVIDIA etkinliğini nasıl takip edeceğiz?

Ben sistemi ayağa kaldıralı 3 hafta ve “adam akıllı” kullanmama başlamamın üzerinden yaklaşık 10 gün falan geçti. Evet ekran kartı alamadım. Şu anda EVGA 1070Ti FTW’nin fiyatının uygun olması aklımı çelmiyor değil Ama ben alana kadar GTX 2050’de çıkar. Yüksek ihtimalle RTX 2070 alacağım gibi. Bütçe yeterse 2080’de alabilirim ama genelde 2K Ultra oynayacağım için 2070 yeterli olacaktır bana

Beyler açıklıyorum yeni seri 2080 şeklinde geliyor RTX teknolojisi ile beraber. RTX açınca anlaşılmıyo aç-kapa yapınca farkı çıkıyor olayı tamamen ışıklandırma açıları ve gölgenin daha keskinliği. 2000 serisi bence şu ana kadar ki sunum için sadece 4K ve 2K da daha yüksek FPS lerde oynamak için alınır. Yeni teknoloji güzel tabii ki ama fiyatlar şöyle:

Fiyatlar çok yüksekmiş ya Bana 1080Ti yolu göründü

2070 kartın fiyatı eğer Türkiye fiyatı olarak hesaplayacak olursam KDV, gümrük vergisi, distribütör ve aracı kar sonrası son kullanıcıya satış fiyatı 6000 TL olur.

RTX 2070’in çıkış fiyatı 599$ olduktan sonra 2070 almam ben 1080 Ti ondan daha performanslı ve 649$’a bulunuyor.

Her zaman yeni teknoloji iyidir ekran kartlarında ama test videosu gelmeden yorum yapmak istemiyorum fiyatı gerçekten iyi geldi bana 2070in.

Çıkış fiyatı 599$ ise özel soğutmalı modelleri yine 649$ olacaktır. Ben 1080Ti tercih ederim onun yerine.

Aynen öyle. Yansımayı oyunda napacaz biz? 1080 Ti zaten uzun süre yetecektir dediğin gibi. Ki 649$’a EVGA GTX 1080Ti FTW3 bulunuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…