NVIDIA etkinliğini nasıl takip edeceğiz?

O fiyatlar KDV'SIZ,gümrük vergisiz ki gümrük vergileri çok arttırıldı, distribütör kar hariç fiyatlar. 2070 Türkiye fiyatı 6000 TL'yi bulur gibime geliyor.

Ön sipariş bunlar bi de. Elde kalmasın fiyatlar nasıl artıyor

Bize Pascal babanın yolu göründü. Turing neymiş ya? O kadar zengin değilim ben. Ön siparişte 12K ise normal satış fiyatı 15K olur heralde. 2990WX fiyatına GPU alıyoruz.

Ben size mesajlarımda Türkiye fiyatları açıklanmadan dedim ama. Az bile söylemişim. Burası Türkiye, normal.

Doğru, 3500₺’ye 1080Ti vardı bir zamanlar. Gerçi şimdi almaya kalsam 4500₺ (Amazon) çok bir şey farketmemiş
Artık amazondan alınan ürünler eğer Amerika çıkışlı ise Türkiyeye girişte gümrükte %77 ile 100 arası vergilendirmeye tabi.

Artık amazondan alınan ürünler eğer Amerika çıkışlı ise Türkiyeye girişte gümrükte %77 ile 100 arası vergilendirmeye tabi.

Öyle değil aslında o. Eğer aldığınız marka Amerika menşeili ise öyle olacak diye biliyorum. Ayrıca öyle bir kanun henüz yayınlanmadı.

Öyle değil aslında o. Eğer aldığınız marka Amerika menşeili ise öyle olacak diye biliyorum. Ayrıca öyle bir kanun henüz yayınlanmadı.
Kanun yayınlanmasına gerek yok bunun için, şu anda amerikan mallarında geçerli, ama şöyle bir durum var amerikan e-ticaret sitelerinede bu gümrük vergileri uygulanacakmış. Ama ne zaman olacağı belli değil. Uygulanmasa bile ne bunlara o parayı veririm, ne de amerikanın zengin olmasına katkıda bulunurum. Sonuçta her kartın içinde Asusta olsa, Evgada olsa Nvidia chipseti var. Sonuçta kazanan yine amerika. Tabi tercih ve maddiyat meselesi, herkes tercihlerinde ve harcamalarında özgürdür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…