Yanlış bilgi vermiş olmayayım ama yayını izledim ve anladığım kadarı ile 2070 1080 Ti dan 2 kat daha performanslı ayrıca yeni seri çıkınca eski seri ekran kartı almak pek mantıklı değil gibi.
Well how much faster is 2070 than 1080ti without them? Is it even faster? I am waiting for reviews, and watching closely for games without "magical" RTX.
RTX olayının aktif olmadığı eski oyunlarda (tanıtımda desteklenmediği söylenen oyunlarda) bu gücün kullanılamayacağı ve doğal olarak 6 kat olayının palavra olduğu yazılmış.
Well how much faster is 2070 than 1080ti without them? Is it even faster? I am waiting for reviews, and watching closely for games without "magical" RTX.
RTX olayının aktif olmadığı eski oyunlarda (tanıtımda desteklenmediği söylenen oyunlarda) bu gücün kullanılamayacağı ve doğal olarak 6 kat olayının palavra olduğu yazılmış.
Genel olarak yeni oyunlar üzerinde durdular zaten. Nvidia'nın burada saf güç yerine daha çok yeni oyunlar ve yeni teknolojiler üzerinde yoğunlaştığını düşünüyorum.
Öyle de söylenebilir. Ya da şu anlamda çıkarve bence daha mantıklı
Eskiyi unutun yeni bir çağ açıyoruz ve bu çağın öncüsü RTX teknolojisi oldu diyor. Eski oyunlar RIP kısaca. Artık camlardan yansıyan efektler gözbebeğinden karşısındakinin dudaklarını falan göreceğimiz "film" tadında oyunların devri başladı diyor.
Şimdilik bir şey belli değil ama RTX'lerin yeni ışıklandırma teknolojisinde daha başarılı olduğu, bu teknolojiler olmadan diğer kartlardan pek de bir performans farkının olmadığını iddia ediyorlar. Haklı olabilirler.
Bu yeni oyun çağı ne zaman başlayacak o önemli. Kart çıktığı zaman bu performansı verebileceği oyunlar olmazsa o bizim canımızı sıkar, beklemek zorunda kalırız.
Valla hızlı geçtiler o kısmı slaytta 30 tane oyun vardı RTX teknolojisi desteği vereceğini açıkladığı. Zaten AAA oyunları aklına ne geliyorsa verecekmiş destek. Ama abi tekrar söylüyorum güzel hoş ama pastanın üzerindeki çilek kıvamında gibi geldi bana bu teknoloji. Çatışırken zemindeki alev yansımasını görmek güzel ancak olmazsa olmaz mı şu fiyatlandırmalarla görmek gerek.