NVIDIA etkinliğini nasıl takip edeceğiz?

Görmedim ama Nvidia’nın standartlarını göz önünde bulundurunca ve RTX 2070, 2080 ve 2080 Ti kartlarına nispeten fiyatını da görünce böyle bir tahminde bulundum.

Yanlış anlamayın ama şu oyunları görünce 3-5 tanesini anca gözüm tuttu, diğerleri çöp gibi duruyor yanlarında. Yanılıyorsam düzeltin beni.

Yanlış anlamayın ama şu oyunları görünce 3-5 tanesini anca gözüm tuttu, diğerleri çöp gibi duruyor yanlarında. Yanılıyorsam düzeltin beni.
Doğru, ben de inceleyince farkettim konferans sırasında detaylı bakamamıştım pek. Şey gibi ya PS4 Pro ilk çıktığında 4K destekleyen oyun yoktu onun gibi bir şey oldu bu iş lol.

Bu arada biraz konu dışı olacak ama bugün bir konuda R3 1200’ün GTX 1060 ile ciddi derecede darboğaz yapacağını söylediler. Halbuki internetten baktığımda darboğaz olacağı fakat hissedilmeyecek derecede olduğu söyleniyordu. Kim haklı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Yanlış bilgi vermiş olmayayım ama yayını izledim ve anladığım kadarı ile 2070 1080 Ti dan 2 kat daha performanslı ayrıca yeni seri çıkınca eski seri ekran kartı almak pek mantıklı değil gibi.

2070, 1080Ti’dan 2 kat güçlü falan değil. 1080Ti, 2070’ten daha güçlü bir karttır. Eski seri kart diyoruz ama 1080 ve 1080Ti rahat 5-6 yıl götürür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…