arthurmorgan2000 Femtopat Katılım 24 Ekim 2024 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2024 #1 Arkadaşlar Alt+R yaptığımda FPS:N/A yazıyor sadece, bunu nasıl düzeltebilirim bilen var mı?
mustafaaozk Kilopat Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 970 Çözümler 13 Yer Turkey Daha fazla Sistem Özellikleri I5-11400H ,RTX 3060 (6GB VRAM) LAPTOP GPU , 32GB RAM. Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 25 Ekim 2024 #2 NVIDIA App yükleyin bence ya da sıfırdan tekrardan kurulum yapın. Ben sıfırdan NVIDIA App kurdum düzeldi. Artı 0 Eksi
NVIDIA App yükleyin bence ya da sıfırdan tekrardan kurulum yapın. Ben sıfırdan NVIDIA App kurdum düzeldi.
flordoz Femtopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 17 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #3 arthurmorgan2000 dedi: Arkadaşlar Alt+R yaptığımda FPS:N/A yazıyor sadece, bunu nasıl düzeltebilirim bilen var mı? Genişletmek için tıkla... hocam bendede ayni sorun var. duzeltebildinmi? Artı 0 Eksi
arthurmorgan2000 dedi: Arkadaşlar Alt+R yaptığımda FPS:N/A yazıyor sadece, bunu nasıl düzeltebilirim bilen var mı? Genişletmek için tıkla... hocam bendede ayni sorun var. duzeltebildinmi?
KS KS arthurmorgan2000 Femtopat Katılım 24 Ekim 2024 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2024 #4 flordoz dedi: Hocam bende de ayni sorun var. Duzeltebildin mi? Genişletmek için tıkla... Düzeltemedim ama Fraps uygulaması kullanıyorum şu anda sorunsuz çalışıyor Artı 0 Eksi
flordoz dedi: Hocam bende de ayni sorun var. Duzeltebildin mi? Genişletmek için tıkla... Düzeltemedim ama Fraps uygulaması kullanıyorum şu anda sorunsuz çalışıyor