Modemi yeniden başlatmak çözüm olabilir. Onun dışında uygulamayı silip yüklemek kesin çözüm olur.İndire basıyorum böyle oluyor, tekrardan indir butonu geliyor.
Modemi yeniden başlatmak çözüm olabilir. Onun dışında uygulamayı silip yüklemek kesin çözüm olur.
Evet. Bu da olmazsa modem resetleme, bilgisayarı yeniden başlatma vs. işe yaramazsa DDU ile direkt bütün nvidia'ya dair herşeyi silip sıfırdan yüklemeyi dene.Sileceğim şey bu mu kral bulamadım bundan başka Experience uygulaması.
Nasil çözdünüz? Komple sildim ettim ve yeniden kurdum. Yine açılmıyor :/Düzeldi teşekkür ederim.
Bu şekilde yapacaksın.Nasil çözdünüz? Komple sildim ettim ve yeniden kurdum. Yine açılmıyor :/
Böyle yapmıştım düzelmedi. Ekran kartı arızalanmış. Casperlarda olağan bir durum. Kac tane sikayet gördüm bu konuda.Bu şekilde yapacaksın.
Ekran kartı sürücü kaldırma
Ekran kartını sürücünüzü silmek için DDU aracını kullanabilirsiniz. https://www.guru3d.com/download/display-driver-uninstaller-download/ Buradan ekran kartınızı seçip temizledikten sonra yeniden başlat kısmını seçin. Sistem yeniden başlayacaktır.www.technopat.net
Sistemini incelemediğim için bir şey demek zor. Ezbere yorum yapmıyorumBöyle yapmıştım düzelmedi. Ekran kartı arızalanmış. Casperlarda olağan bir durum. Kac tane sikayet gördüm bu konuda.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.