NVIDIA Experience güncellemesi olmayan 4K'yı açtı

PIYANN

Picopat
Daha fazla  
Merhaba iyi sosyaller herkese. Dün Game Ready'nin 535.98 sürümü geldi. Kurulumu yaptım ancak şöyle bir şey fark ettim. Oyunlarda ve masaüstünde 4K'ya kadar desteklenebilir çözünürlük seçeneğim oldu. Normalde Experience kullanmam ama güncelleme gelmişken bir bakayım dedim oyunları 4K çözünürlükte tavsiye ediyor, anlamadım herhalde oyuna özel açıyor dedim ama sonra masaüstüne de geldiğini fark ettim. Güncelleme notlarına baktım ama bununla ilgili bir bilgi bulamadım DLSS3 ile ilgili bilgi var çoğunlukla. Mantıklı bir açıklama yapabilecek olan var mıdır? Ekranım kesinlikle 1920X1080.

Ekran Alıntısı.PNG
ada.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncelleme sonrasında DSR açılmış olabilir. DSR - Çarpanlar altındaki bütün tikleri kaldırıp kaydetmen durumunda monitörün doğal çözünürlüğünün üstündeki bütün çözünürlükler kalkalacaktır. Yalnız, yapmadan önce çözünürlüğün 1920x1080'de kalmasını tavsiye ederim.

1685530315276.png

Güncelleme sonrasında DSR açılmış olabilir. DSR - Çarpanlar altındaki bütün tikleri kaldırıp kaydetmen durumunda monitörün doğal çözünürlüğünün üstündeki bütün çözünürlükler kalkalacaktır. Yalnız, yapmadan önce çözünürlüğün 1920x1080'de kalmasını tavsiye ederim.

Eki Görüntüle 1800892
dawd.PNG

Hangi ekran kartını kullanıyorsun? Cihazın dizüstü mü?
Evet dizüstü. 3050 ti.

DSR açılmış olabilir muhtemelen. NVIDIA Control Panel'den bakabilirsiniz.

Yani şimdi tekrar kontrol ettim de güncelleme notlarında DSR'la alakalı açıksa eğer ekran uykudan uyandırıldığında titreme olabilir yazmışlar. Bende de laptop olduğundan dolayı kontrol panel kısıtlı. Sanırım o yüzden göremiyorum DSR'ı.

Evet dizüstü. 3050 ti.

Yani şimdi tekrar kontrol ettim de güncelleme notlarında DSR'la alakalı açıksa eğer ekran uykudan uyandırıldığında titreme olabilir yazmışlar. Bende de laptop olduğundan dolayı kontrol panel kısıtlı. Sanırım o yüzden göremiyorum DSR'ı.
Yeni güncelleme sonrasında geldiğine göre muhtemelen sürücü kaynaklı bu durum yaşanıyor. Forumda birkaç kişinin de başka sorunlar yaşadığını gördüm 535.98 sürümünde. Bu durum senin için sorunsa bir önceki sürüme dönebilirsin.

Yeni güncelleme sonrasında geldiğine göre muhtemelen sürücü kaynaklı bu durum yaşanıyor. Forumda birkaç kişinin de başka sorunlar yaşadığını gördüm 535.98 sürümünde. Bu durum senin için sorunsa bir önceki sürüme dönebilirsin.

Yok hocam sağ olun kullanmam olur biter biraz denedim 2K da ama çok yordu gözümü malum 15.6 inç çok küçük oluyor her şey.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı