NVIDIA Experience ile driver indirdikten sonra bilgisayar kasıyor

Exousia

Yoctopat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
GTX 1660ti
İşlemci
i7 10750H
NVIDIA Experience ile en son Game Ready sürücüsünü indirdim. Bilgisayarı yeniden başlattığımda laptop inanılmaz kasmaya başladı. Bunu düzeltmeye çalışırken normalde 144Hz olan ekranımın 65Hz çalıştığını gördüm. Ne kadar alakalıdır bilmiyorum ama bu problemi önceden görmemiştim. Son olarak da, NVIDIA Control panelinde çoğu özellik olmadığından ekran için olan ayarları değiştiremedim. Yenileme hızını değiştimek. Sebepleri ve çözümleri nelerdir? Yardımınız için teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Screenshot 2022-11-10 222354.png
    Screenshot 2022-11-10 222354.png
    13,5 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleyen: Moderatör:
Aga ben driver yüzünden Hz düşme sorununun neden olduğunu bilmiyorum ama Hz seviyesini şöyle değiştirebilirsin: Masaüstüne sağ tık yap, görüntüleme ayarları gibi bir şey olacak ona tıkla, ayarlarda bir sekme açılacaktır büyük ihtimalle oradan aşağıya in biraz orada gelişmiş görüntü ayarları gibi bir şey olacak ona tıkla, yine bir yer açılacak orada Hz seviyesini ayarlamak için yer var oradan ayarlayabilirsin. He eğer olur ki orada aradığın Hz seviyesini bulamazsan o Hz seviyesini ayarladığın yerin hemen biraz üstünde 'ekran 1 için özellikleri göster' gibi bir şey daha olacak ona tıkla, sonra karşına küçük bir sekme çıkacak burada farklı sekmeler olacak sekmelerden monitör'ü seç oradan tam olarak ayarlayabilirsin.

Arkadaşlar, ben çözdüm. Nedense aygıt yöneticisine girdiğimde ekranla alakalı ek driver buldum-Microsoft Basic Display Adapter. Driver 2006 sürümündeydi, ben de güncelledim, sorun çözüldü.

NVIDIA Experience ile en son Game Ready sürücüsünü indirdim. Bilgisayarı yeniden başlattığımda laptop inanılmaz kasmaya başladı. Bunu düzeltmeye çalışırken normalde 144Hz olan ekranımın 65Hz çalıştığını gördüm. Ne kadar alakalıdır bilmiyorum ama bu problemi önceden görmemiştim. Son olarak da, NVIDIA Control panelinde çoğu özellik olmadığından ekran için olan ayarları değiştiremedim. Yenileme hızını değiştimek. Sebepleri ve çözümleri nelerdir? Yardımınız için teşekkürler.
Bendede oldu hocam yeni driverla aynı problem.Donma oyunlarda,oyunlarda fps düşüşü.517.48 sürümünü indirerek çözdüm problemi tavsiyem budur.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı