E efe terzi Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 153 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2020 #1 NVIDIA Experience tarattıgım oynları algılamıyor. Ben Minecraft'ı çekmek istiyorum.
erenkrgloglu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 2.487 Çözümler 16 18 Ekim 2020 #2 efe terzi dedi: NVIDIA Experience tarattıgım oynları algılamıyor. Ben Minecraft'ı çekmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman kendin seç GeForce Experience'de tara yerine bul seçeneğini işaretle dosyayı kendin seç. Artı 0 Eksi
efe terzi dedi: NVIDIA Experience tarattıgım oynları algılamıyor. Ben Minecraft'ı çekmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman kendin seç GeForce Experience'de tara yerine bul seçeneğini işaretle dosyayı kendin seç.
KS KS E efe terzi Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 153 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2020 #3 erenkrgloglu dedi: O zaman kendin seç GeForce Experience'de tara yerine bul seçeneğini işaretle dosyayı kendin seç. Genişletmek için tıkla... olmuyor çünkü oyunda .exe dosyası yok lütfen yarıdm edin Artı 0 Eksi
erenkrgloglu dedi: O zaman kendin seç GeForce Experience'de tara yerine bul seçeneğini işaretle dosyayı kendin seç. Genişletmek için tıkla... olmuyor çünkü oyunda .exe dosyası yok lütfen yarıdm edin
erenkrgloglu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 2.487 Çözümler 16 18 Ekim 2020 #4 efe terzi dedi: Olmuyor çünkü oyunda .exe dosyası yok lütfen yarıdm edin. Genişletmek için tıkla... Durun bir de ben bakayım. Bende de olmadı kusura bakmayın yanlış bilgilendirdim Artı 0 Eksi
efe terzi dedi: Olmuyor çünkü oyunda .exe dosyası yok lütfen yarıdm edin. Genişletmek için tıkla... Durun bir de ben bakayım. Bende de olmadı kusura bakmayın yanlış bilgilendirdim
S Str6913 Femtopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2021 #5 Kanka tam ekrandan çıkınca olur. Artı 0 Eksi