gokdenizzie
Decapat
Daha fazla
Nvidia APP indirin Experience geride kaldı artıkSürücüleri güncelleştirmem gerekiyor fakat uygulama ekranı hiçbir türlü gelmiyor. Kaldırdım yeniden yükledim, laptopu defalarca yeniden başlattım fakat sorun hala devam ediyor.
NVIDIA App indirin Experience geride kaldı artık.
Evet beta sürümüBeta sürümü mü?
Ayrıca bende sizinle aynı sıkıntıyı çekiyordum App'e geçtim çözüldüBeta sürümü mü?
Ya bu Nvidia App'yi bende merak ediyorum Betası bitsin tam sürüme bekliyorum artık.Evet beta sürümü
Ayrıca bende sizinle aynı sıkıntıyı çekiyordum App'e geçtim çözüldü
Nvidia Experience bazı özellikler olarak arayüz olarak artık geride kaldı, App daha özellikli daha modern ve kullanıcıyı daima güncel tutuyor. Experiencede bir nevi karışık bir arayüz vardı ama App'de çözmüşler ve App'i geliştirmeye devam ediyorlar. Bana göre başarılı bir program olacak. Nvidia kendisini komple App'e taşır herhalde.Ya bu Nvidia App'yi bende merak ediyorum Betası bitsin tam sürüme bekliyorum artık.
Şimdiye kadar Nvidia Control Panel / Denetim Masası'ndan ayarlamak dışında NVIDIA Experience falan hiç kurmadım kullanmadım, öylesine Nvidia driver olarak Nvidia'nın genel download sayfasından indirip kurulumda NV Experience seçimini engelleyip kullanıyordum bakalım Nvidia App ne olacak bekleyelim görelim.
Yeni fark ettim sizde de böyle mi acaba? Nvidia'nın şu anki en yeni güncel driver indirdiğimde kurulum ekranında artık "Nvidia Experience" seçimini kaldıramıyoruz istemeden de olsa illaki bana NV Experience kurdurttu kısayolu masaüstüne düştü.
Ben yine de saatin orada "Nvidia Ayarları" simgesinden grafik ayarlarımla ilgileniyorum ve gülmeyin ama kurulu Nvidia Experience simgesine tıklayıp hiç açasım gelmedi yaeski alışkanlıklar işte. Hani merakta ediyorum nasıl bir şeymiş bu NV Exp. açılışını yapmadım içini görmedim bile. Yine karma karışık gelecek alışması zor olacak Nvidia şeyleri, Youtube'dan NV Experience kullananlara bakıyorum da yani bin bir türlü ayarlar var oyunlara özel sekmeler var hangisi ne işe yarar bilemeyiz şimdi.
Nvidia Experience bazı özellikler olarak arayüz olarak artık geride kaldı, App daha özellikli daha modern ve kullanıcıyı daima güncel tutuyor. Experiencede bir nevi karışık bir arayüz vardı ama App'de çözmüşler ve App'i geliştirmeye devam ediyorlar. Bana göre başarılı bir program olacak. Nvidia kendisini komple App'e taşır herhalde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.