O Ordekizm Picopat Katılım 14 Ocak 2025 Mesajlar 171 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:42 #1 Başlıkta belirttiğim gibi, alt + Z basınca gelen menüdeki FPS göstergesini açtığım zaman n/a yazıyor. En son gelen sürücüyü kurduktan sonra oldu. Son düzenleyen: Moderatör: Dün 22:47
Başlıkta belirttiğim gibi, alt + Z basınca gelen menüdeki FPS göstergesini açtığım zaman n/a yazıyor. En son gelen sürücüyü kurduktan sonra oldu.
police lieutenant Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:52 #2 Bazen buglanıyor bende de. Oyundayken alt+enter at ve alt+z menüsünden istatistikleri kapatıp açmayı dene. Artı 0 Eksi
Bazen buglanıyor bende de. Oyundayken alt+enter at ve alt+z menüsünden istatistikleri kapatıp açmayı dene.
KS KS O Ordekizm Picopat Katılım 14 Ocak 2025 Mesajlar 171 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:55 #3 police lieutenant dedi: Bazen buglanıyor bende de. Oyundayken alt+enter at ve alt+z menüsünden istatistikleri kapatıp açmayı dene. Genişletmek için tıkla... Hocam denedim düzelmiyor. Artı 0 Eksi
police lieutenant dedi: Bazen buglanıyor bende de. Oyundayken alt+enter at ve alt+z menüsünden istatistikleri kapatıp açmayı dene. Genişletmek için tıkla... Hocam denedim düzelmiyor.
Hiroo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.876 Çözümler 6 Dün 22:55 #4 Steam'den oynuyorsan Steam'in arayuzunu kullan. NVIDIA'dan çok daha isabetli. Artı 0 Eksi
KS KS O Ordekizm Picopat Katılım 14 Ocak 2025 Mesajlar 171 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:23 #5 Hiroo dedi: Steam'den oynuyorsan Steam'in arayuzunu kullan. NVIDIA'dan çok daha isabetli. Genişletmek için tıkla... Hocam çeşitli platformlardan var o yüzden NVIDIA kullanmak istiyorum. Artı 0 Eksi
Hiroo dedi: Steam'den oynuyorsan Steam'in arayuzunu kullan. NVIDIA'dan çok daha isabetli. Genişletmek için tıkla... Hocam çeşitli platformlardan var o yüzden NVIDIA kullanmak istiyorum.