NVIDIA freestyle açılmıyor

• Konuyu başlatan Might
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 13.286

Might

Kilopat
Eskiden NVIDIA freestyle kullanabiliyordum fakat şu an kullanamıyorum format falan da attım ama düzelmedi.
Bu özelliği kullanabilmek için desteklenen bir oyun gereklidir diyor ama CS zaten destekliyor.
Ekran kartı 1660 Ti. Ve driverları kaç kere silip tekrar kurdum ve hepsi güncel.

kendi çözümümü buldum beyler bu yeni gelen güven faktörü zımmbırtısı yüzünden oluyormu. Bunu kaldırmak için ise başlatma seçeneğine -untrusted yazın öyle başlatın umarım işinizi görür

@burock98 dediğini yaptım ve evet freestyle yi kullanabiliyorum ama bu anti-cheat sistemini kapadığım için bazen takımlardan atıyor .

Arkadaşlar ben Faceit AC'yi açtıgım zaman freestyle aktif oluyor kapattıgımda aynı hatayı alıyorum deneyin sizde de olabilir.

Arkadaşlar merhaba bu konuyla ilgili başlatma seçeneklerine untrusted yazmak yerine Faceit AC ile birlikte CS:GO'yu açtığınızda herhangi bir sorun olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…