S Sfoox Decapat Katılım 20 Ağustos 2021 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #1 Arkadaşlar CS:GO'da NVIDIA freestyle ayarlarını kullanmak istiyorum ancak VAC ban yeme korkusu var. Benim için çok değerli bunun hakkında bilgisi olan bana da bilgisini aktarabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Temmuz 2022
Arkadaşlar CS:GO'da NVIDIA freestyle ayarlarını kullanmak istiyorum ancak VAC ban yeme korkusu var. Benim için çok değerli bunun hakkında bilgisi olan bana da bilgisini aktarabilir mi?
DerratiX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 2.508 Çözümler 15 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #2 Ban yemezsin ama güven faktörün belki düşer.
S Sfoox Decapat Katılım 20 Ağustos 2021 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #3 DerratiX dedi: Ban yemezsin ama güven faktörün belki düşer. Genişletmek için tıkla... Ben FACEIT oyuncusuyum güven faktörünün bir önemi yok benim için ama legal olmadığı için korktum.
DerratiX dedi: Ban yemezsin ama güven faktörün belki düşer. Genişletmek için tıkla... Ben FACEIT oyuncusuyum güven faktörünün bir önemi yok benim için ama legal olmadığı için korktum.