NVIDIA G-Sync monitör ile AMD GPU kullanılabilir mi?

hamzapaşazade

Decapat
Daha fazla  
Gerade bei #eBayKleinanzeigen gefunden. Wie findest du das?

Dostlar bu monitörü almak istiyorum ve ekran kartı AMD almak istiyorum. Bu kartta anladığım kadarıyla sadece G-Sync var.

Sormak istediğim ise bu monitörü alırsam. Oyunlarda AMD GPU ile yırtılma vs yaşar mıyım yoksa G-Sync özelliğiyle de senkronize olabilir mi?

Kullanılır. G-Sync bir teknoloji. Sadece o özelliği kullanmak için NVIDIA gerekli ama normal kullanımda sorun çıkmaz.

Ayrıca AMD GPU'lar için de G-Sync desteği gelmişti diye hatırlıyorum.

Dostlar bu monitörü almak istiyorum ve ekran kartı AMD almak istiyorum. Bu kartta anladığım kadarıyla sadece G-Sync var.

Sormak istediğim ise bu monitörü alırsam. Oyunlarda AMD GPU ile yırtılma vs yaşar mıyım yoksa G-Sync özelliğiyle de senkronize olabilir mi?
Bunun yanı sıra bilgisayardaki vaktimin %65 ini fps oyunlarıyla diğer yarısını ise AAA oyunlar ve filmlerle geçiriyorum.

Sadede gelirsem , 31’ daha uygun fiyatlı bir monitör daha buldum sizce 31’ ile fps oyunları oynanır mı ve ne gibi zorluklar çıkabilir?

31’ monitör linki :

Kullanılır. G-Sync bir teknoloji. Sadece o özelliği kullanmak için NVIDIA gerekli ama normal kullanımda sorun çıkmaz.

Ayrıca AMD GPU'lar için de G-Sync desteği gelmişti diye hatırlıyorum.
Yani AMD rx6700xt ekran kartımla valo cs de yırtılma fln yaşamam doğru mudur?

senkronize olur yani?

Bunun yanı sıra bilgisayardaki vaktimin %65 ini fps oyunlarıyla diğer yarısını ise AAA oyunlar ve filmlerle geçiriyorum.

Sadede gelirsem , 31’ daha uygun fiyatlı bir monitör daha buldum sizce 31’ ile fps oyunları oynanır mı ve ne gibi zorluklar çıkabilir?

31’ monitör linki :

Yani AMD rx6700xt ekran kartımla valo cs de yırtılma fln yaşamam doğru mudur?

senkronize olur yani?
Tekrar kontrol ettim de ben yanlış söylemişim kusura bakmayın. Benim dediğim olay Free-sync monitörde g-sync aktif etmekmiş. Sonuç olarak maalesef AMD sadece free-sync desteklediğinden g-sync kullanamayacaksınız. Ayrıca bana sorarsanız 31’ fazla büyük bir ekran. Fps konusunda çok bir değişiklik olmaz ama bence büyük. Sonuç olarak size kalmış

AMD GPU ile G-Sync açamazsınız. Monitör GPU'ya bağlı ve GPU'nun FreeSync özelliği var. Seçenek aktif olmayacaktır. FreeSync açması gerekiyor fakat monitörün de özelliğinde o yok.

İkinci paylaştığın AOC ise iyi bir monitör. Fakat VA panel ghosting endişesi taşıyor.

AMD GPU ile G-Sync açamazsınız. Monitör GPU'ya bağlı ve GPU'nun FreeSync özelliği var. Seçenek aktif olmayacaktır. FreeSync açması gerekiyor fakat monitörün de özelliğinde o yok.

İkinci paylaştığın AOC ise iyi bir monitör. Fakat VA panel ghosting endişesi taşıyor.
31‘ olması sıkıntı olur mu?

FPS oyunlarında

Beyler merhaba ben amd sistem topluyorum bir monitör beğendim g-sycn bu monitörde freesycn açabilir miyim bildiğim cavabinizi bekliyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı