M MrMrt Hectopat Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2020 #1 Driver'ı kurmak istediğimde bu hatayı veriyor.
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.233 Makaleler 14 Çözümler 113 7 Ekim 2020 #2 Ekran Kartın MX serisinden değil mi? Ben de güncellerken hata alıyorum. Sadece Lenovo'nun paylaştığı driver güncellemelerini alabiliyorum. Artı 0 Eksi
Ekran Kartın MX serisinden değil mi? Ben de güncellerken hata alıyorum. Sadece Lenovo'nun paylaştığı driver güncellemelerini alabiliyorum.
KS KS M MrMrt Hectopat Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2020 #3 Lord Raiden dedi: Ekran kartın MX serisinden değil mi? Ben de güncellerken hata alıyorum. Sadece Lenovo'nun paylaştığı driver güncellemelerini alabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Ekran karım GTX 1050 Lenovo'nun oyuncu laptoplarından birini kullanıyorum. Hala hata alıyorum Artı 0 Eksi
Lord Raiden dedi: Ekran kartın MX serisinden değil mi? Ben de güncellerken hata alıyorum. Sadece Lenovo'nun paylaştığı driver güncellemelerini alabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Ekran karım GTX 1050 Lenovo'nun oyuncu laptoplarından birini kullanıyorum. Hala hata alıyorum