NVIDIA Game Ready driveri kurarken PC yeniden başlatılıyor

Sleex0x0

Hectopat
Daha fazla  
Bugün Windows 11'e geçtim. NVIDIA driverini kurdum. NVIDIA uygulamasından Game Ready sürücüsünü indirdim ve kura bastıktan 2-3 dk sonra PC kendini yeniden başlatıyor. Kaç kez denedim aynı sonuç. Windows 10 da iken böyle bir sorun yoktu. Windows 11'e doğrudan temiz kurulumla geçtim. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, DDU ile sürcünüzü kaldırın ve NVIDIA App ile değil, sürücünün kendi setup dosyasını kurun.

Merhaba, DDU ile sürcünüzü kaldırın ve NVIDIA App ile değil, sürücünün kendi setup dosyasını kurun.
Hocam dediklerinizi biraz önce denedim. Şimdi sürücü kurulu gözüküyor. Fakat az önce LoL indirmeye başladım PC yine restart attı. Windows 11 Pro işletim sistemi. Windows 10 da defalarca oyun indirdim kaldırdım driverlara güncelleme gelince güncelledim böyle bir şey yaşamadım.

Ryzen 5 5500
RTX 2060 12G
16G RAM

Tekrar Win10'a mı geçsem napsam niye böyle oluyor ya?

Şimdi de ekrana durup dururken error boxlar geliyor. Windows 10'a geçeceğim tekrardan. ISO yazdırıyorum.

Son düzenleme:
CMD > Yönetici olarak çalıştır > sfc /scannow

Bu komutu yazabilir misini? Windows dosyalarınız da bir hata varsa, yardımcı olacaktır.

Kurulumu yaparken ISO dosyası bozulmuş veya zarar görmüş olabilir. Tekrardan, yeni bir Windows 11 ISO dosyası yazdırın.

Hocam hataları buldu onardı o komutta fakat durum sandığımdan da vahim Windows 10 ISO dosyası yüklerken PC yine reset attı. En ufak bir yüklemede restart atıyor kendine. Evde laptop var ondan yükleyeceğim artık ISO dosyasını. Daha bugün sabah hiçbir sorun yoktu oyun oynuyordum. Her yıl temiz kurulum yaparım bilgisayara düzenli olarak. Bugünde yapayım dedim bir değişiklik olsun diye de Windows 11'e geçtim bunları yaşıyorum şu anda.

Tekrar uzun bir süre Windows 11'e geçeceğimi sanmıyorum. Windows 10'u kurduktan sonra tekrardan buraya bilgilendirme yaparım.

Windows 10'a geçiş yaptıktan sonra sorun çözüldü. Windows 11'de neden öyle oldu bilmiyorum sistemimde gayet yeterliydi belki benim ISO dosyamla alakalıdır.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…