yilmaz212 Centipat Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2024 #11 Optikiyaza dedi: İnternette sürücülerin sürümlerinin olması lazım NVIDIA sitesinde. Genişletmek için tıkla... teşekkürler indiriyorum şu an, size de bildireceğim sonucu Optikiyaza dedi: İnternette sürücülerin sürümlerinin olması lazım NVIDIA sitesinde Optikiyaza dedi: İnternette sürücülerin sürümlerinin olması lazım NVIDIA sitesinde. Genişletmek için tıkla... düzelmedi hocam yükledim eski sürücüyü kurdum hâlâ aynı fps Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 23 Şubat 2024
Optikiyaza dedi: İnternette sürücülerin sürümlerinin olması lazım NVIDIA sitesinde. Genişletmek için tıkla... teşekkürler indiriyorum şu an, size de bildireceğim sonucu Optikiyaza dedi: İnternette sürücülerin sürümlerinin olması lazım NVIDIA sitesinde Optikiyaza dedi: İnternette sürücülerin sürümlerinin olması lazım NVIDIA sitesinde. Genişletmek için tıkla... düzelmedi hocam yükledim eski sürücüyü kurdum hâlâ aynı fps Genişletmek için tıkla...
basimAC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ocak 2018 Mesajlar 1.391 Çözümler 33 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Kadın 23 Şubat 2024 #12 yilmaz212 dedi: teşekkürler indiriyorum şu an, size de bildireceğim sonucu Genişletmek için tıkla... Benim dediğimi niye yapmıyorsun, çözüm olacak ama cevap dahi vermemişsin.
yilmaz212 dedi: teşekkürler indiriyorum şu an, size de bildireceğim sonucu Genişletmek için tıkla... Benim dediğimi niye yapmıyorsun, çözüm olacak ama cevap dahi vermemişsin.
yilmaz212 Centipat Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2024 #13 hocam görmedim dediğinizi, şimdi baktım da onları nasıl yapacağımı bilmiyorım detaylı anlatır mısınız kusura bakmayın
hocam görmedim dediğinizi, şimdi baktım da onları nasıl yapacağımı bilmiyorım detaylı anlatır mısınız kusura bakmayın