ErsuByzt Centipat Katılım 22 Kasım 2023 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #1 Selam, NVIDIA'nın ekran kartı sürücüsünü yükledim, Game Ready ve Studio sürücüler arasında hızlı geçişler yapabiliyor muyuz? Bilgisayarı yeniden başlatmamız mı gerekiyor değişim yaptığımızda? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Aralık 2023
Selam, NVIDIA'nın ekran kartı sürücüsünü yükledim, Game Ready ve Studio sürücüler arasında hızlı geçişler yapabiliyor muyuz? Bilgisayarı yeniden başlatmamız mı gerekiyor değişim yaptığımızda?
Ç Çınar ÇİFTÇİ Hectopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 2.188 Çözümler 22 2 Aralık 2023 #2 Sürücü değiştiriyorsun yeniden başlatman gerekiyor yani.
4 464498 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2024 #3 Dostum ne alakası var, bende aynı şey için geldim. Sürücüler arası hızlı geçişten bahsediyorum yeniden başlatmadan vs. bahsetmiyorum.
Dostum ne alakası var, bende aynı şey için geldim. Sürücüler arası hızlı geçişten bahsediyorum yeniden başlatmadan vs. bahsetmiyorum.
NinimuRarei Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 1.660 Çözümler 24 Yer Tokyo, Japan 10 Aralık 2024 #4 464498 dedi: Dostum ne alakası var, bende aynı şey için geldim. Sürücüler arası hızlı geçişten bahsediyorum yeniden başlatmadan vs. bahsetmiyorum. Genişletmek için tıkla... Studio ve Game Ready sürücülerini değiştirirken her zaman yeniden başlatmanız zorunludur.
464498 dedi: Dostum ne alakası var, bende aynı şey için geldim. Sürücüler arası hızlı geçişten bahsediyorum yeniden başlatmadan vs. bahsetmiyorum. Genişletmek için tıkla... Studio ve Game Ready sürücülerini değiştirirken her zaman yeniden başlatmanız zorunludur.