Killswitch Engage Hectopat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #1 RTX 3060 12 GB OC modeline sahibim, NVIDIA Game Ready 516.59 sürümünü mü yoksa NVIDIA Studio driver 516. 93 sürücüsü mü kullanmalıyım? (daha güncel ) Oyun için hangisi daha iyidir? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ağustos 2022
RTX 3060 12 GB OC modeline sahibim, NVIDIA Game Ready 516.59 sürümünü mü yoksa NVIDIA Studio driver 516. 93 sürücüsü mü kullanmalıyım? (daha güncel ) Oyun için hangisi daha iyidir?
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.822 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 3 Ağustos 2022 #2 Oyun için Game Ready yüklenmeli. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Killswitch Engage Hectopat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #3 Metin Eren Türkmen dedi: Oyun için Game Ready yüklenmeli. Genişletmek için tıkla... Studio driver da yüklü ikisi arasında geçiş yapıp Game kullanıyorum silmeli miyim sizce Studio driverı ? Artı 0 Eksi
Metin Eren Türkmen dedi: Oyun için Game Ready yüklenmeli. Genişletmek için tıkla... Studio driver da yüklü ikisi arasında geçiş yapıp Game kullanıyorum silmeli miyim sizce Studio driverı ?
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.822 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 3 Ağustos 2022 #4 Killswitch Engage dedi: Studio driver da yüklü ikisi arasında geçiş yapıp Game kullanıyorum silmeli miyim sizce Studio driverı? Genişletmek için tıkla... İkisi arasında geçiş yapılabiliyorsa silmenize gerek olduğunu sanmıyorum kalabilir. Artı 0 Eksi
Killswitch Engage dedi: Studio driver da yüklü ikisi arasında geçiş yapıp Game kullanıyorum silmeli miyim sizce Studio driverı? Genişletmek için tıkla... İkisi arasında geçiş yapılabiliyorsa silmenize gerek olduğunu sanmıyorum kalabilir.
KS KS Killswitch Engage Hectopat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #5 Metin Eren Türkmen dedi: İkisi arasında geçiş yapılabiliyorsa silmenize gerek olduğunu sanmıyorum kalabilir. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam iyi sosyaller. Artı 0 Eksi
Metin Eren Türkmen dedi: İkisi arasında geçiş yapılabiliyorsa silmenize gerek olduğunu sanmıyorum kalabilir. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam iyi sosyaller.