NVIDIA GameStream neden optimize değil?

İbrahimTatlı

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba sorunum başlıkta ki gibi; GameStream optimizeydi ama şimdi değil ve oyun içi yer paylaşımı da açılmıyor.

Modeminizde, internet sağlayıcınızda, ethernet kablonuzda vs. herhangi bir değişiklik yaptınız mı?

Modeminizde, internet sağlayıcınızda, Ethernet kablonuzda vs. herhangi bir değişiklik yaptınız mı?

Hayır, laptop zaten ama ses sürücüsünü güncellemeyi denedim olmuyor. Monster'ın kutu içeriğinde bir USB var silip yüklesem tekrar olur mu diye düşünmüştüm aslında.

Kablosuz ağınız ile ilgili bir problem var. 802.11 a/g gibi olan terimler internet ile alakalıdır. Gördüğünüz üzere zaten sadece o cümlenin başında tik yok yani problem orada. Wİ-Fİ sürücülerinizi güncellemeyi deneyebilirsiniz veya modem arayüzünden modemin bir şeyini kısıtladıysanız o da sıkıntı olabilir. Bir Driver güncelleme programı yükleyip tüm driverlarınızı güncellemeyi deneyebilirsiniz.

Tabii, teşekkür ederim hocam hemen deniyorum size geri dönüş sağlarım kısa sürede.

Tabii, teşekkür ederim hocam hemen deniyorum size geri dönüş sağlarım kısa sürede.
Ekstra olarak ekleyeyim; Eğer Driver güncelleme programı aracılığı ile Driverlarınızı günceller iseniz, tüm driverlarınızı güncel hâle getirdikten sonra yüklediğiniz programı silmenizi öneririm. Çünkü genel olarak Driver programları arkaplanda çok fazla veri kullanıyor, performansta sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…