Nvidia Ge Force GT 430 ekran kartı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

BlackBurn81

Megapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhabalar arkadaşlar ben GT 430 erkan kartı almak istiyorum. Yakında bir sistem toplayacağım fakat o zamana kadar idare etmek istiyorum. Ama korktuğum bir şey var. Güç kaynağım ekran kartını kaldırabilecek mi? 230 Watt güç kaynağım var ve kullandığım sistem bu:

2 GB Ram
Nvidia Ge Force g100 ekran kartı
İntel Core 2 Duo E7400 2.80 GHz
320 GB HDD
1 adet dvd-rw kullanıyorum. (Eksik yazdığım bir şey varsa söyleyin.)

Güç kaynağım bu sisteme GT 430 ekran kartını kaldırır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeş ben ilerde zaten bir sistem toplayacağım. Bana bir kaç ay idare etmesi için alacağım hiç bir oyun açılmıyor çok sıkıldım artık. Psu watt ım yeterse alacağım. Bilen bir arkadaş cevap verirse sevinirim.

Yeterlidir.Bende de 300w psu var.Gt630 ekran kartı çok rahat çalışıyor.

Kardeş Eminsin deme. Korkuyorum çünkü biraz.

Eminim.Psu'um kalitesiz olmasına rağmen overclock bile yaptım.

Kardeş bilgisayara bir şey olursa ben yaşayamam. Bilgisayar benim yaşam kaynağım. Birde Technopat ekibinden birisi söylerse içim rahat edecek. Kardeş Teşekkür ederim İnşallah yeter ama birde Technopat ekibinden duymak istiyorum onlar iyi bilir.

Benim ekran kartım 35 watt kullanıyormuş. GT 430 ise 50 watt. (Bu bilgi berki işinize yarar.)

- - - Güncellendi - - -

Ömer Erten Kardeş hemen bakayım Birazdan söylerim.

230 Watt yetmeyebilir.
System Wattage with GPU in FULL Stress = 242W
PSU'nuzun Platinum olmadığını ve %95 üzerinde verimlilik ile çalışmayacağını düşünerek ve Guru3d sonuçlarına göre GT 430 ile yaptıkları sistemin tam kullanımda 242W kullandığı görülürse 230 Watt PSU yetmeyecektir.
  • On your average system the card requires you to have a 350~400 Watt power supply unit.
ve Guru3d bu kart için ortalama 350-400 Watt PSU tavsiye etmiş.
(Kaynak)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…