kerooo Picopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2021 #1 NVIDIA GeForce 1650 Super Phoenix adlı ekran kartım var ve yazılımında OC, Gaming, Silent mod seçenekleri var. Hangisini seçsem daha uygun olur? Her gün Valorant oynuyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Nisan 2021
NVIDIA GeForce 1650 Super Phoenix adlı ekran kartım var ve yazılımında OC, Gaming, Silent mod seçenekleri var. Hangisini seçsem daha uygun olur? Her gün Valorant oynuyorum.
curiousoftech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 9.095 Çözümler 32 14 Nisan 2021 #2 Genel olarak O.C modu öneririm. Bu profiller kişiye bağlı. Fan sesinden rahatsız olurum derseniz Silent Mod kullanın.
Genel olarak O.C modu öneririm. Bu profiller kişiye bağlı. Fan sesinden rahatsız olurum derseniz Silent Mod kullanın.
kerooo Picopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2021 #3 curiousoftech dedi: Genel olarak O.C modu öneririm. Bu profiller kişiye bağlı. Fan sesinden rahatsız olurum derseniz silent mod kullanın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
curiousoftech dedi: Genel olarak O.C modu öneririm. Bu profiller kişiye bağlı. Fan sesinden rahatsız olurum derseniz silent mod kullanın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.