NVIDIA GeForce 210 GTA 4 kaldırır mı?

İşletim sistemi
Windows 10

Crabx

Centipat
Daha fazla  
RAM
8
Ekran kartı
Nvidia GEFORCE 210
İşlemci
Athlon X4 860K
Kardeşimin bilgisayarı GTA 4 açar mı? Minecraft'da 200 FPS The Amazing Spider-Man'da 40-50 FPS alıyor.

Kardeşimin bilgisayarı GTA 4 açar mı? Minecraft'da 200 FPS The Amazing Spider-Man'da 40-50 FPS alıyor.
15 FPS belki.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam benim PC 4 GB RAM Intel HD Graphics i3 3220 3. nesil Windows 7 işlemci ile 800x600 p oynuyorum gayet zevkli sizinki hayli hayli kaldırır.

Hocam siz diğer 3 FPS anca açarsınız diyenlere bakmayın. Bende GT730 var pırıl pırıl oynuyorum rahat kaldırır.

Çok zor hocam ya, yani 20-30 fps en düşük ayarlar bi de fps modlarıyla belki olur, bi de çözünürlüğü 4:3 yapsanız, o zaman zaten oyun minecraft oluyor. Minecraft'a gta 4 modu kurulabilir.

Hocam siz diğer 3 FPS anca açarsınız diyenlere bakmayın. Bende GT730 var pırıl pırıl oynuyorum rahat kaldırır.
GT 730 ile GT 210'u bir mi tutuyorsun?

Minimum ayarlarda ağız tadıyla oynayamazsınız. Olmaz

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
GT 730 ile GT 210'u bir mi tutuyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…