NVIDIA GeForce 210 ne kadar eder?

Duygulandım be. Eski ekran kartım. GTA 5 nasıl oynatıyor diye bakmıştım her şey en dip 800x600 20 FPS civarı alıyordu. Aga be... r7 240 araştırabilirsin. Kaç para eder bilmiyorum sahibinden, let go gibi sitelere bakabilirsin.

100 lira etmez ki 50 liraya bile alan insan çıkacağını sanmam bilgisayarcıya götürsen onlar da satın almaz en azından kenara koy ne olur ne olmaz diye görüntü almalık bir kart elinde bulunmuş olur.

Benim eski ekran kartım satamadım bir türlü kimse almıyor elimde duruyor öyle.
Çok normal, işlemcinin üzerindeki onboard ekran kartına bile yenildiği için artık resim göstermek için bile kimse almaz. Kolay gelsin...
100 lira etmez ki 50 liraya bile alan insan çıkacağını sanmam bilgisayarcıya götürsen onlar da satın almaz en azından kenara koy ne olur ne olmaz diye görüntü almalık bir kart elinde bulunmuş olur.
Bence de en mantıklı seçenek bu. Sonuçta "çalışabilen" bir kart bir gün bir şeyi denemek için lazım olur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı