Nvidia Geforce 210 OverClock

Emirhan Yulu

Hectopat
Daha fazla  

Bilgisayar özelliklerim screenshotlardaki gibidir overclocktan anlamam ancak orta kalitede video çekmek istiyorum 30 fps alıyorum ancak bunu overclockla arttırabileceğimi söylediler bu sisteme yapılabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Video çekmeyi bırak oyun oynaya biliyorsan şükretmelisin.

Arkadaşım eski ekran kartım Buydu ama cok iyi bir performansı yok, oyunları akıcı bir şekilde oynatır ama video cekerken pert ve overclock edilemez.

@Silinen üye Üzgünüm ancak balık tutmak için kürek değil, olta gerekiyor Bu kadar eski nesil grafik kartlarına hız aşırtma falan yapılmaz, getireceği performans da devede kulak kadar bir şey olur. Uğraşma derim kısacası.

Teşekkürler yazın 2500 tl bütçeli bir bilgisayar toplamayı düşünüyorum onerisi olan varsa ulaşabilir.

Bu kadar eski nesil grafik kartlarına hız aşırtma falan yapılmaz...
Eski 7100 GS kartımı 400'den 450 MHz'e çıkartmıştım. Sadece TF2 oyunuyordum ve performans artışı yaşamıştım. 20 30 FPS'den 30 40'a (720p).

Ama evet, eski kartlara OC yapmayın. OC yapacam derken kartı yakabilirsin. Benim kartın yanında çok hızlı bir fan vardı.

Teşekkürler yazın 2500 tl bütçeli bir bilgisayar toplamayı düşünüyorum onerisi olan varsa ulaşabilir.
Yazın toplayacaksan şimdi öneri yapmamız saçma olur. Yaza kadar birçok şey olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…