nVidia GTX900 serisi ürünlerinin desteği için Experience ve sürücüleri güncellemiş.
Yeni sürücünün getirdikleri:
GeForce 344.11 Driver
GeForce Game Ready Sürücüleri Yenilikleri
Yeni GeForce Game Ready sürücüsü olan sürüm 344.11 WHQL, GeForce sahiplerine en son oyun deneyimlerini sürdürme olanağı sağlar. Bu sürücü bugün lanse edilen dünyanın en gelişmiş GPU'ları GeForce GTX 980 ve GTX 970 içindir. NVIDIA G-SYNC Surround ekran desteği ile oyun deneyimi hiç olmadığı kadar gerçekçi ve yoğun olacak. Bu Game Ready WHQL sürücüsü ayrıca Borderlands: The Pre-Sequel, The Evil Within, F1 2014 ve Alien: İzolasyon dahil olmak üzere en beğenilen yeni oyunlarda mümkün olan en iyi oyun deneyimini yaşamanıza olanak sağlar.
Oyuna Hazır
Borderlands: The Pre-Sequel, The Evil Within, F1 2014 ve Alien: Isolation için en iyi oyun deneyimi.
Yeni GeForce GPU’lar
İkinci nesil Maxwell mimarisini temel alan yeni GeForce GTX 980 ve GTX 970 GPU'ları destekler.
Oyun Teknolojisi
G-SYNC teknolojisini ve NVIDIA G-SYNC Surround konfigürasyonlarını destekler.
Arkadaşlar sürücüyü kuramıyorum yalnız ben, geçen sefer ki gibi. 1024x768 ile bakıyorum ve yazıyorum şuan da. Hiç bir şekilde önceden kurulan sürücüler bile artık kurulmuyor. Grafik sürücüsünü kuramıyorum nedense.
Hayır, önceki sürümlerle de uyumlu. Yani 9000GT'den itibaren.
Bu arada kurulum hatasını çözdüm. Bu hata sisteminde KOTA sistemi aktif olan kullanıcılarda ortaya çıkıyor. Kota Girişleri ekranından NT AUTHORITY\SYSTEM kullanıcısına boş alanın üstüne +5GB daha kota izni eklerseniz sorun çözülecek ve sürücüyü kurabileceksiniz.