Elimdeki laptopta bi sıkıntım var. Windows 7 üzerinde işletim sistemi kurduğum zaman nvidia 347 driver'ından sonraki sürümleri kurduğum zaman LoL Cs Go gibi online oyunlar hiçbir şekilde açılmıyor ama online olmayan oyunlar açılıyor.
347 driver'ını kurduğumda da LoL, cs go açılıyor fakat bu sefer de diğer oyunlar açılmıyor. Bu olay windows 7'de yok. Win 8, 8.1, 10 kurduğumda bu sorunla karşılaştım. Bunun ilacı bi bu sitede vardır varsa çünkü hiçbir yerde bulamadım sorunun çözümümü... Bir de güncel nvidia denetim masasını açtığımda çalışmayı durdurdu hatası geliyor. Win 8 ve üzeri sistemlerde. Çözüm bekliyorum, şimdiden teşekkürler
Kardeşim tam bir bilgim yok ama bazı online oyunlarda bildiğim kadarıyla sistem kısıtlaması var. Bilgisayarın belirli bir donanıma ve iyi bir internet hızına sahip değilse oyuna otomatik olarak almıyor diye biliyorum. Bahsettiğin oyunlar için geçerli mi onu bilemem.
normalde oynanıyor oyun ama windows 7de güncel driverda hiç bir sıkıntı yok fakat windows 8 üzeri sistemde güncel driverda girilmiyor 347 sürümü driverda windows 8 üzeri sistemlerdede hiç bi sıkıntı olmadan giriyorum fakat driver güncel olmuyor bu seferde