quarest Megapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 5.115 Çözümler 62 14 Nisan 2023 #11 gemiciadam dedi: Zotac RTX 3070'ye performans artışı görülür mü sizce arkadaşlar onlar için bir faydası var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam ben test ettim bende ufak bir performans artışı görüldü akşam konu açacağım bununla ilgili.
gemiciadam dedi: Zotac RTX 3070'ye performans artışı görülür mü sizce arkadaşlar onlar için bir faydası var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam ben test ettim bende ufak bir performans artışı görüldü akşam konu açacağım bununla ilgili.
LeggMon08 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #12 Forza Horizon 4 sıkıntısı çözüldü mü? Çözmüş olsunlar artık.. Güya Nvidia sürücüleri problemsiz olur diyorlardı ama eski sürücüyü kurmadan oyun oynanmıyor.
Forza Horizon 4 sıkıntısı çözüldü mü? Çözmüş olsunlar artık.. Güya Nvidia sürücüleri problemsiz olur diyorlardı ama eski sürücüyü kurmadan oyun oynanmıyor.
gemiciadam Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Haziran 2014 Mesajlar 2.334 Çözümler 2 Yer İzmir - KARŞIYAKA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gemi İnşaatı / Makina Mühendisliği 18 Nisan 2023 #13 quarest dedi: Hocam ben test ettim bende ufak bir performans artışı görüldü akşam konu açacağım bununla ilgili. Genişletmek için tıkla... Konuyu açtın mı hocam ben daha deneyemedim de
quarest dedi: Hocam ben test ettim bende ufak bir performans artışı görüldü akşam konu açacağım bununla ilgili. Genişletmek için tıkla... Konuyu açtın mı hocam ben daha deneyemedim de
quarest Megapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 5.115 Çözümler 62 19 Nisan 2023 #14 Açtım hocam etiketleyeyim sizi de.