Yüzeysel olarak anlatayım, tam ekran veya ekran kartını zorlayacak çözünürlükte çalışan uygulamaları açtığım zaman ekranın 1/20'lik kısmında piksel değişimi yaşanıyor ve ardından işletim sistemi uzun, ince ve tız bir ses eşliğinde mavi ekrana sevk ediyor.
W7 kullanırken aynı sorun vardı belki W10'da farklı olur niyetiyle W10 kurup denedim fakat sonuç aynı. Nvidia sürücüsü olmadan sorun çıkmıyor fakat kötü yanı şu, Nvidia sürücüsü olmadığı zaman Intel ekran kartı çok zorlanıyor, ısı yükselmesi ve FPS düşüşleri yaşanıyor.
Benimse iki adet sorum var. Problem yazılımsal mı (ki Nvidia sürücüsüz sorun yok), donanımsal mı? Sorun yazılımsal ise nasıl çözebilirim?
Hataya ilişkin dosya ve içerikler:
Minidump
Konu ile ilgili kısa sürede çözüme ulaşırsam çok sevinirim, birkaç saat içerisinde de "ölü piksel"den kastımı belirten videoyu paylaşacağım.
Tüm kaynak ve dökümanları sağladığımı düşünüyorum, bilgisi olan kimse yok mu?
Yüksek markalı pahalı bir şey hakkında soru sorsak hemen cevaplar dolardı, videosunu bile çektiğim, sitede harfi harfiyen uyduğum konuya bir tane bile cevap yok, neredesiniz güven abideleri sorarım sons of hoe