Y YavuSelim Megapat Katılım 12 Mayıs 2015 Mesajlar 116 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat Mühendisi 16 Mayıs 2015 #11 Hepinize yorumlarınız için teşekkürler. Şu an elimde kurma fırsatı var ve kuruyorum sonuçları yazacağım Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mayıs 2015
Hepinize yorumlarınız için teşekkürler. Şu an elimde kurma fırsatı var ve kuruyorum sonuçları yazacağım
memphis64 Megapat Katılım 15 Mayıs 2015 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2015 #12 Bende de aynı özelliklerde Lenovo Z510 var ancak medium'da bile sıkıntı yaratıyor ve ısınmaya sebep oluyor. Her şeye rağmen oynamaya değer. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mayıs 2015
Bende de aynı özelliklerde Lenovo Z510 var ancak medium'da bile sıkıntı yaratıyor ve ısınmaya sebep oluyor. Her şeye rağmen oynamaya değer.
GokayB Hectopat Katılım 4 Mayıs 2015 Mesajlar 75 Makaleler 2 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Mayıs 2015 #13 YavuSelim dedi: Hepinize yorumlarınız için teşekkürler. Şu an elimde kurma fırsatı var ve kuruyorum sonuçları yazacağım Genişletmek için tıkla... Umarız güzel sonuçlar alırsın. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mayıs 2015
YavuSelim dedi: Hepinize yorumlarınız için teşekkürler. Şu an elimde kurma fırsatı var ve kuruyorum sonuçları yazacağım Genişletmek için tıkla... Umarız güzel sonuçlar alırsın.
Y YavuSelim Megapat Katılım 12 Mayıs 2015 Mesajlar 116 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat Mühendisi 23 Mayıs 2015 #14 GokayB dedi: Umarız güzel sonuçlar alırsın. Genişletmek için tıkla... 30 fps 50 fps arası high ve medium arası ayarlarda oynuyorum ve kasma yok ayrıca pek ısınmıyor
GokayB dedi: Umarız güzel sonuçlar alırsın. Genişletmek için tıkla... 30 fps 50 fps arası high ve medium arası ayarlarda oynuyorum ve kasma yok ayrıca pek ısınmıyor
GokayB Hectopat Katılım 4 Mayıs 2015 Mesajlar 75 Makaleler 2 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Mayıs 2015 #15 YavuSelim dedi: 30 fps 50 fps arası high ve medium arası ayarlarda oynuyorum ve kasma yok ayrıca pek ısınmıyor Genişletmek için tıkla... Beklediğimden güzel sonuçlar vermiş Son düzenleme: 23 Mayıs 2015
YavuSelim dedi: 30 fps 50 fps arası high ve medium arası ayarlarda oynuyorum ve kasma yok ayrıca pek ısınmıyor Genişletmek için tıkla... Beklediğimden güzel sonuçlar vermiş