NVIDIA GeForce 820M+ Intel i3 4030U hangi oyunları kaldırır?

Kamil24

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Benim bilgisayarım Acer Aspire E15 ekran kartı NVIDIA GeForce 820M 1GB ve işlemci Intel i3 4030U 1.9 GHz hangi oyunları kaç FPS'le kaldırır, Car Mechanic Simulator 2018 kaldırır mı?

• Minimum.
  • İşletim Sistemi. Windows (64 bit) 7 veya üstü İşletim Sistemi. Windows (64 bit) 7 veya üstü
  • İşlemci. Intel Core i3 3.0 GHz. İşlemci. ...
  • Bellek. 4 GB. Bellek. ...
  • Depolama. 20 GB. Depolama. ...
  • DirectX. Sürüm 11. DirectX. ...
  • Ekran Kartı NVIDIA GeForce GTX 660 2 GB. Ekran Kartı
Kaldırabileceğini/Akıcı bir şekilde oynatabileceğini zannetmiyorum. Mevcut sistem donanımlarının oldukça altında kalıyor.

Kaynakça

• Minimum.
  • İşletim Sistemi. Windows (64 bit) 7 veya üstü İşletim Sistemi. Windows (64 bit) 7 veya üstü
  • İşlemci. Intel Core i3 3.0 GHz. İşlemci. ...
  • Bellek. 4 GB. Bellek. ...
  • Depolama. 20 GB. Depolama. ...
  • DirectX. Sürüm 11. DirectX. ...
  • Ekran Kartı NVIDIA GeForce GTX 660 2 GB. Ekran Kartı
Kaldırabileceğini/Akıcı bir şekilde oynatabileceğini zannetmiyorum. Mevcut sistem donanımlarının oldukça altında kalıyor.

Kaynakça
30 fps oynatır herhalde

Oyun için gösterilen donanımsal gereksinimler 1280x720P çözünürlük ve en düşük ek grafik ayarları aracılığıyla 30 FPS'te oynanabilmesi için belirtilmiştir. Cihazınızda bulunan ekran kartı oyunun talep ettiği ekran kartına oranla yaklaşık 7-8 kat (kesin değildir, daha az ya da daha fazla olabilir) daha zayıftır. Bu doğrultuda çalıştırabileceğini zannetmiyorum ancak denemek size kalmış.

Oyun için gösterilen donanımsal gereksinimler 1280x720P çözünürlük ve en düşük ek grafik ayarları aracılığıyla 30 FPS'te oynanabilmesi için belirtilmiştir. Cihazınızda bulunan ekran kartı oyunun talep ettiği ekran kartına oranla yaklaşık 7-8 kat (kesin değildir, daha az ya da daha fazla olabilir) daha zayıftır. Bu doğrultuda çalıştırabileceğini zannetmiyorum ancak denemek size kalmış.
denedim hocam minimum ayarlarda rahat oynatıyor 30-40 fps

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı