NVIDIA GeForce 940M ekran kartı nasıldır?

crysis4307

Centipat
Ben yeni laptop aldım, 2 el tabii. Daha önce sistemimde AMD Radeon HD 7600M vardı. Oyunlarda gayet güzeldi, HP marka laptop vardı. Simdi ise 3 senelik Casper marka laptop var. 8 GB RAM, i5 4 nesil. Sizce bu ekran kartı nasıl? Daha test yapamadım.
Şunu belirteyim HP'nin anakarti yanmıştı, onboard olarak kullandım bi kaç gün.

Son düzenleyen: Moderatör:
7600M modelden 2 kat civarı daha hızlı bir model. Yine de güncel kartlarla kıyaslarsak zayıf kalıyor.

AMD Radeon HD 7600'den kat kat güzel diyebilirim. Bu ekran kartlı bir cihazda GTA V ve CS:GO oynamışlığım var ve beni hiç üzmedi.

AMD Radeon HD 7600'den kat kat güzel diyebilirim. Bu ekran kartlı bir cihazda GTA V ve CS:GO oynamışlığım var ve beni hiç üzmedi.
benide hiç üzmedi gayet akıcı bir şekilde LoL tarzı oyunları oynadım işte 940m acaba kaç FPS verir
benide hiç üzmedi gayet akıcı bir şekilde LoL tarzı oyunları oynadım işte 940m acaba kaç FPS verir
7600M modelden 2 kat civarı daha hızlı bir model. Yine de güncel kartlarla kıyaslarsak zayıf kalıyor.
peki şuan güncel modu varmı ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…