Mamaqiyus Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 1.913 Makaleler 2 Çözümler 8 11 Ocak 2020 #1 Herkese merhaba, ekran kartımı MSI Afterburner ile OC atacağım, güvenli limit ne? Ekran kartının modelini yukarıda belirttim zaten.
Herkese merhaba, ekran kartımı MSI Afterburner ile OC atacağım, güvenli limit ne? Ekran kartının modelini yukarıda belirttim zaten.
Unavailableuser Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Şubat 2014 Mesajlar 6.104 Makaleler 2 Çözümler 64 11 Ocak 2020 #2 Dostum mobil GPU'lar çok hassas ve çok rahat ısınıyor. 3-5 FPS için anakart sağlığını riske atma.
D Dark^^ Ziyaretçi 11 Ocak 2020 #3 Sana orda en fazla değeri gösterir zaten. Kademe kademe yükselterek furmark ile sıcaklık kontrol et. Mavi ekran verirse fazla yükseltmişsin demektir.
Sana orda en fazla değeri gösterir zaten. Kademe kademe yükselterek furmark ile sıcaklık kontrol et. Mavi ekran verirse fazla yükseltmişsin demektir.
Mamaqiyus Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 1.913 Makaleler 2 Çözümler 8 11 Ocak 2020 #4 Elimde kalmaz değil mi? haftada bir açıyorum bilgisayarı o kadar etkilemez herhalde. Bana üst değer lazım bilen var mı? edit: Ekran kartı maks kaç derce kaldırabilir ?
Elimde kalmaz değil mi? haftada bir açıyorum bilgisayarı o kadar etkilemez herhalde. Bana üst değer lazım bilen var mı? edit: Ekran kartı maks kaç derce kaldırabilir ?