muratyaga Hectopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2020 #1 Ben şu an ekran kaydı alamıyorum. Oysaki elimde 4 GB RAM ve GTX 1050 Ti 4 GB var. Hazır diyor ama oyun içi yer paylaşımı tuşuna basınca olmadı sisteminizi yeniden başlatmayı deneyin diyor. Yeniden başlattım olmadı. Başka bir şey mi indirmeliyim? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Temmuz 2020
Ben şu an ekran kaydı alamıyorum. Oysaki elimde 4 GB RAM ve GTX 1050 Ti 4 GB var. Hazır diyor ama oyun içi yer paylaşımı tuşuna basınca olmadı sisteminizi yeniden başlatmayı deneyin diyor. Yeniden başlattım olmadı. Başka bir şey mi indirmeliyim?
Focal Fossa Hectopat Katılım 27 Eylül 2019 Mesajlar 885 Makaleler 3 Çözümler 6 29 Temmuz 2020 #2 İlla nvidia'dan alacağım demiyorsanız windowsun kendi kayıt aracını kullanabilirsiniz. Win + G tuş kombinasyonuyla açılır.
İlla nvidia'dan alacağım demiyorsanız windowsun kendi kayıt aracını kullanabilirsiniz. Win + G tuş kombinasyonuyla açılır.
FatabeyTheBest Hectopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 288 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Temmuz 2020 #3 OBS Studio da kullanabilirsiniz.
muratyaga Hectopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2020 #4 Focal Fossa dedi: İlla nvidia'dan alacağım demiyorsanız windowsun kendi kayıt aracını kullanabilirsiniz. Win + G tuş kombinasyonuyla açılır. Genişletmek için tıkla... ne yazıkki olmuyor ben win 8.1 kullanıyorum
Focal Fossa dedi: İlla nvidia'dan alacağım demiyorsanız windowsun kendi kayıt aracını kullanabilirsiniz. Win + G tuş kombinasyonuyla açılır. Genişletmek için tıkla... ne yazıkki olmuyor ben win 8.1 kullanıyorum
Focal Fossa Hectopat Katılım 27 Eylül 2019 Mesajlar 885 Makaleler 3 Çözümler 6 29 Temmuz 2020 #5 muratyaga dedi: ne yazıkki olmuyor ben win 8.1 kullanıyorum Genişletmek için tıkla... Win 8 mağazada varsa bu aracı kullanabilirsiniz.
muratyaga dedi: ne yazıkki olmuyor ben win 8.1 kullanıyorum Genişletmek için tıkla... Win 8 mağazada varsa bu aracı kullanabilirsiniz.
muratyaga Hectopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2020 #6 Focal Fossa dedi: Win 8 mağazada varsa bu aracı kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bunu yükleyemiyorum hesabımı bulamıyor.
Focal Fossa dedi: Win 8 mağazada varsa bu aracı kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bunu yükleyemiyorum hesabımı bulamıyor.