Nvidia GeForce Experience 2.5.11.45 sürümünü yükledikten sonra eskisi gibi açılmıyor ama herhangi bir error vermiyor. Ne yapmalıyım ? Oyunlar çok fazla kasıyor. En son sürücüyü yüklediğim halde.
GTX 700 ve GTX 900 serisi kartlarda bu sürüm ile sorun oluştu. Yakın zamanda sorun çözülecektir. Eski bir sürücü indir ve içerisinden çıkan Experience'yi PC'ye kur ve güncelleme. Bu şekilde çözenler var. Şahsen denemedim.
Arkadaşlar aynı sorun bende de var sıfırdan Windows 10 kurdum fakat GeForce Experience v2.7.4.10 versiyonu açılmıyor sebebi ne olabilir nasıl açacağım...
GeForce_Experience_v2.8.1.21 yeni sürüm çıktı yine açılmıyor...........
Peki sende sfc /scannow hata veriyomu bende opencl.dll hatası veriyor yeni kurdum win10u baştan kurmayı düşünüyorum acaba bu yüzden mi açılmıyor sebebini bulamadım
Dostum senin için özel tarattırdım şöyle bir şey yazdı:
Windows Resource Protection did not find any integrity violations.
Galiba sorun yok diyor. Yükseltmeden sonra bende de açılmıyordu. Temiz kurulum yaptım geçen ay ben o zamandan beri sıkıntı yok.
Ama tüm güncellemelri yaptım ben formattan sonra 6 saat bekledim kendimi kesecektim artık. İnternet 3mbps idi o zaman malum ay sonu bayağ uzun sürmüştü güncelleme işlemleri.