A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.563 Makaleler 65 Çözümler 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 22 Temmuz 2015 #11 Denemeye değmeyecek ki. Shadowplay kullanmıyorum. Oyun ayarlarım zaten yapılı. Çıkar nasıl olsa güncelleme.
Denemeye değmeyecek ki. Shadowplay kullanmıyorum. Oyun ayarlarım zaten yapılı. Çıkar nasıl olsa güncelleme.
M M.CaN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2012 Mesajlar 1.147 Makaleler 16 Yer Kırşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Temmuz 2015 #12 Ben de 2 defa son çıkan sürücüyü temiz kurulumla yüklememe rağmen aynı sonucu alıyorum. Son GF Experience sürümünde hata var galiba. Sanırım yeni bir sürüm gelene kadar beklemek zorundayız.
Ben de 2 defa son çıkan sürücüyü temiz kurulumla yüklememe rağmen aynı sonucu alıyorum. Son GF Experience sürümünde hata var galiba. Sanırım yeni bir sürüm gelene kadar beklemek zorundayız.
Huskiey Kilopat Katılım 18 Aralık 2014 Mesajlar 151 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2015 #13 Anladığım kadarıyla herkesin GeForce Experience'ı arızalı, kimse çalıştıramıyor değil mi? Sorun sadece bende sanmıştım bi an...
Anladığım kadarıyla herkesin GeForce Experience'ı arızalı, kimse çalıştıramıyor değil mi? Sorun sadece bende sanmıştım bi an...
iDark Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Mart 2015 Mesajlar 1.809 Makaleler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2015 #14 Huskiey dedi: Anladığım kadarıyla herkesin GeForce Experience'ı arızalı, kimse çalıştıramıyor değil mi? Sorun sadece bende sanmıştım bi an... Genişletmek için tıkla... Aynen öyle. Maalesef beklemekten başka pek bir çaremiz yok. İnşallah kısa sürede yeni sürüm yayınlanır, kaç gün oldu.
Huskiey dedi: Anladığım kadarıyla herkesin GeForce Experience'ı arızalı, kimse çalıştıramıyor değil mi? Sorun sadece bende sanmıştım bi an... Genişletmek için tıkla... Aynen öyle. Maalesef beklemekten başka pek bir çaremiz yok. İnşallah kısa sürede yeni sürüm yayınlanır, kaç gün oldu.