RE-pocket Kilopat Katılım 7 Temmuz 2015 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Graphic Designer 11 Mart 2020 #1 Merhaba arkadaşlar, benim sorunum şöyle, GeForce Experince'a tıkladığımda uygulama açılmıyor ve mouseun yükleme simgesi kendi kendine dönmeye devam ediyor hiçbir şekilde de durmuyor. Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mart 2020
Merhaba arkadaşlar, benim sorunum şöyle, GeForce Experince'a tıkladığımda uygulama açılmıyor ve mouseun yükleme simgesi kendi kendine dönmeye devam ediyor hiçbir şekilde de durmuyor. Teşekkürler.
Uton Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ağustos 2013 Mesajlar 9.116 Makaleler 3 Çözümler 38 11 Mart 2020 #2 Ekran kartını DDU ile silip tekrar kurun.
RE-pocket Kilopat Katılım 7 Temmuz 2015 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Graphic Designer 17 Mart 2020 #3 Uton dedi: Ekran kartını DDU ile silip tekrar kurun. Genişletmek için tıkla... Dediğinizi yaptım ama yine işe yaramadı
Uton dedi: Ekran kartını DDU ile silip tekrar kurun. Genişletmek için tıkla... Dediğinizi yaptım ama yine işe yaramadı
ÖmerGüler Hectopat Katılım 3 Aralık 2015 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2020 #4 Çözüme varabildiniz mi ?