Qcean Megapat Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 184 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2015 #1 Merhaba arkadaşlar, ben ekran kartını güncellicem fakat bu hatayı alıyorum "GeForce Experience encountered an error and must close" yardımcı olursanız sevinirim. Leptop kullanıcısıyım.
Merhaba arkadaşlar, ben ekran kartını güncellicem fakat bu hatayı alıyorum "GeForce Experience encountered an error and must close" yardımcı olursanız sevinirim. Leptop kullanıcısıyım.
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Ekim 2015 #2 Program ekle kaldır'dan nVidia'ya ait bütün yazılımları sil ve GeForce'den en güncel sürücüyü indirip kur.
Program ekle kaldır'dan nVidia'ya ait bütün yazılımları sil ve GeForce'den en güncel sürücüyü indirip kur.
Qcean Megapat Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 184 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2015 #3 Çok teşekkür ederim oldu.