Bende hala aynı;
Eki Görüntüle 2252940
Sürüm: 3.28.0.417
Eki Görüntüle 2252941
Bir yerlerde bir tasarım ayarı falan olmasın? İlk defa görüyorum böyle bir şeyi.
GeForce Experience'ın yeni güncellemesini yaptım fakat arayüz bundan buna dönüştü.
Eki Görüntüle 2252934
Eki Görüntüle 2252935
Ve bu yeni halini hiç beğenmedim. Eski GeForce ara yüzüne dönmemin bir yolu var mı? Varsa nasıl olduğunu söyler misiniz?
Nasıl eski haline getiririm?NVIDIA App'ın arayüzü bu büyük ihtimalle GeForce Experience hala aynı.
Hocam ALT Z mensünden bahsediyorsanız bende 2 yıldır bu şekilde.GeForce Experience'ın yeni güncellemesini yaptım fakat arayüz bundan buna dönüştü.
Eki Görüntüle 2252934
Eki Görüntüle 2252935
Ve bu yeni halini hiç beğenmedim. Eski GeForce ara yüzüne dönmemin bir yolu var mı? Varsa nasıl olduğunu söyler misiniz?
Bende bugün oldu ve hiç beğenmedim.Hocam ALT Z mensünden bahsediyorsanız bende 2 yıldır bu şekilde.
Bende hala aynı;Bende bugün oldu ve hiç beğenmedim.
Bende hala aynı;
Eki Görüntüle 2252940
Sürüm: 3.28.0.417
Eki Görüntüle 2252941
Bir yerlerde bir tasarım ayarı falan olmasın? İlk defa görüyorum böyle bir şeyi.
Deniyorum.NVIDIA App'ın tasarımı normal Experience'ı tekrar kurarak çözebilir.
Doğru, ben de şimdi gördüm. Sitesinde de bu yeni tasarımın fotoğrafları var, konu sahibinin gösterdiğiyle uyuşuyor.NVIDIA App'ın tasarımı normal Experience'ı tekrar kurarak çözebilir.
Bende bugün oldu ve hiç beğenmedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.