U usadermo Hectopat Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2016 #1 Dediğim gibi sürücülerimi güncelleyemiyorum indiriyor sonra indirilemedi sistemi yeniden başlatın diyor sistemi yeniden başlatsam da aynı şeyi diyor. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ocak 2016
Dediğim gibi sürücülerimi güncelleyemiyorum indiriyor sonra indirilemedi sistemi yeniden başlatın diyor sistemi yeniden başlatsam da aynı şeyi diyor.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.474 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 2 Ocak 2016 #2 Güncel Nvidia sürücünü yüklersen zaten yüklenir. DDU ile kaldır güncel sürücüyü yükle.
U usadermo Hectopat Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2016 #3 Murat5038 dedi: Güncel Nvidia sürücünü yüklersen zaten yüklenir. DDU ile kaldır güncel sürücüyü yükle. Genişletmek için tıkla... Dediğin programla sildim bir daha yüklemeye çalıştım, fakat yüklenmiyor şimdide. Experience sistemi yeniden başlat diyor, sistemi yeniden başlatıyorum yinede aynısını diyor ve şuan çözünürlükte mahvoldu Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ocak 2016
Murat5038 dedi: Güncel Nvidia sürücünü yüklersen zaten yüklenir. DDU ile kaldır güncel sürücüyü yükle. Genişletmek için tıkla... Dediğin programla sildim bir daha yüklemeye çalıştım, fakat yüklenmiyor şimdide. Experience sistemi yeniden başlat diyor, sistemi yeniden başlatıyorum yinede aynısını diyor ve şuan çözünürlükte mahvoldu
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.474 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 2 Ocak 2016 #4 Yüklenmiyor dediğin ney? Yüklenmediğini nereden anladın?
U usadermo Hectopat Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2016 #5 Murat5038 dedi: Yüklenmiyor dediğin ney? Yüklenmediğini nereden anladın? Genişletmek için tıkla... Yüklemeye çalışırken sistemi yeniden başlatma gerekeli diyordu. Başlatsam da aynı hatayı veriyor. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ocak 2016
Murat5038 dedi: Yüklenmiyor dediğin ney? Yüklenmediğini nereden anladın? Genişletmek için tıkla... Yüklemeye çalışırken sistemi yeniden başlatma gerekeli diyordu. Başlatsam da aynı hatayı veriyor.
the_lordsnw Hectopat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 38 12 Nisan 2020 #6 bende de Windowsun bu sürümüyle uyumlu değil diyor