lieys Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 1.564 Makaleler 1 Çözümler 1 14 Kasım 2024 #1 Yeni güncellemeyi nasıl buldunuz? Artık onun yerine NVIDIA App var şahsen eskisine göre daha şık olmuş. Sizce? NVIDIA App'i İndir
Yeni güncellemeyi nasıl buldunuz? Artık onun yerine NVIDIA App var şahsen eskisine göre daha şık olmuş. Sizce? NVIDIA App'i İndir
M mertaltug Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2024 #2 lieys dedi: Yeni güncellemeyi nasıl buldunuz? Artık onun yerine NVIDIA App var şahsen eskisine göre daha şık olmuş. Sizce? NVIDIA App'i İndir Genişletmek için tıkla... Bayağıdır var aslında fakat bildiğim kadarıyla uygulamaya girince sunuluyordu ve betaydı sanırsam bende yeni yükleyeceğim.
lieys dedi: Yeni güncellemeyi nasıl buldunuz? Artık onun yerine NVIDIA App var şahsen eskisine göre daha şık olmuş. Sizce? NVIDIA App'i İndir Genişletmek için tıkla... Bayağıdır var aslında fakat bildiğim kadarıyla uygulamaya girince sunuluyordu ve betaydı sanırsam bende yeni yükleyeceğim.
EkmekarasıSalam Hectopat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 2.664 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU:ASUS DUAL V2 AMD RADEON RX 6600 8GB CPU:AMD RYZEN 5 5600 FAN:ID-COOLİNG-SE-214-XT ARGB ANAKART:GİGABYTE ULTRA DURABLE B550M DS3H RAM:G-SKİLL RİPJAWS 2x8 3200HZ KASA:MSI MAG FORGE 100A:PSU:MSI 600W MAG A600DN (SİLVER) SSD:GOODRAM PX500 512GB Cinsiyet Erkek Meslek Technopatta insanlara yardım etmek 14 Kasım 2024 #3 lieys dedi: Yeni güncellemeyi nasıl buldunuz? Artık onun yerine NVIDIA App var şahsen eskisine göre daha şık olmuş. Sizce? NVIDIA App'i İndir Genişletmek için tıkla... AMD ekran kartım için NVIDIA sürücüsü indirsem ne olur acaba? Düşünmedim değil. Tabii Cyberpunk'ta DLSS açabildiysem bunu da açarım indiriyorum.
lieys dedi: Yeni güncellemeyi nasıl buldunuz? Artık onun yerine NVIDIA App var şahsen eskisine göre daha şık olmuş. Sizce? NVIDIA App'i İndir Genişletmek için tıkla... AMD ekran kartım için NVIDIA sürücüsü indirsem ne olur acaba? Düşünmedim değil. Tabii Cyberpunk'ta DLSS açabildiysem bunu da açarım indiriyorum.
M mertaltug Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2024 #4 EkmekarasıSalam dedi: AMD ekran kartım için NVIDIA sürücüsü indirsem ne olur acaba? Düşünmedim değil. Tabii Cyberpunk'ta DLSS açabildiysem bunu da açarım indiriyorum. Genişletmek için tıkla... İşe yarayacağını düşünmem hocam FSR önerilir PC'de sorun çıkmasın sonra.
EkmekarasıSalam dedi: AMD ekran kartım için NVIDIA sürücüsü indirsem ne olur acaba? Düşünmedim değil. Tabii Cyberpunk'ta DLSS açabildiysem bunu da açarım indiriyorum. Genişletmek için tıkla... İşe yarayacağını düşünmem hocam FSR önerilir PC'de sorun çıkmasın sonra.
EkmekarasıSalam Hectopat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 2.664 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU:ASUS DUAL V2 AMD RADEON RX 6600 8GB CPU:AMD RYZEN 5 5600 FAN:ID-COOLİNG-SE-214-XT ARGB ANAKART:GİGABYTE ULTRA DURABLE B550M DS3H RAM:G-SKİLL RİPJAWS 2x8 3200HZ KASA:MSI MAG FORGE 100A:PSU:MSI 600W MAG A600DN (SİLVER) SSD:GOODRAM PX500 512GB Cinsiyet Erkek Meslek Technopatta insanlara yardım etmek 14 Kasım 2024 #5 mertaltug dedi: İşe yarayacağını düşünmem hocam FSR önerilir PC'de sorun çıkmasın sonra. Genişletmek için tıkla... Hocam şaka yapıyorum zaten. Her oyunda ben V-sync açıyorum 75FPS alıyorum. O bana yetiyor.
mertaltug dedi: İşe yarayacağını düşünmem hocam FSR önerilir PC'de sorun çıkmasın sonra. Genişletmek için tıkla... Hocam şaka yapıyorum zaten. Her oyunda ben V-sync açıyorum 75FPS alıyorum. O bana yetiyor.
M mertaltug Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2024 #6 EkmekarasıSalam dedi: Hocam şaka yapıyorum zaten. Her oyunda ben V-Sync açıyorum 75FPS alıyorum. O bana yetiyor. Genişletmek için tıkla... Güzel güzel.
EkmekarasıSalam dedi: Hocam şaka yapıyorum zaten. Her oyunda ben V-Sync açıyorum 75FPS alıyorum. O bana yetiyor. Genişletmek için tıkla... Güzel güzel.
I ımyeh Hectopat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 329 Makaleler 2 Çözümler 1 16 Kasım 2024 #7 NVIDIA uygulamasında canlı yayın özelliği kaldırılmış. GeForce Experience'ta vardı.
SerdarT35 Megapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 14.978 Makaleler 8 Çözümler 114 Yer Castel Sant'Angelo Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R1056NT i5-14500HX | RTX 4060 Mobile 120W | 32 GB DDR5 5200Mhz Cinsiyet Diğer 16 Kasım 2024 #8 GeForce Experience'ın oyunlarda FPS düşürme sorunları vardı ayar yapmasına izin verince, sanırsam çözmüşler.
GeForce Experience'ın oyunlarda FPS düşürme sorunları vardı ayar yapmasına izin verince, sanırsam çözmüşler.