Burtulok Hectopat Katılım 14 Haziran 2014 Mesajlar 139 Yer Bornova - İzmir 10 Şubat 2015 #1 Arkadaşlar bugün Nvidia GeForce Experience güncellemesi geldi aşağıdaki hatayı alıyorum. Güncellemeyi yapamıyorum yani. Yardımlarınızı bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Şubat 2015
Arkadaşlar bugün Nvidia GeForce Experience güncellemesi geldi aşağıdaki hatayı alıyorum. Güncellemeyi yapamıyorum yani. Yardımlarınızı bekliyorum.
NookumPie Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 18 Nisan 2014 Mesajlar 5.006 Makaleler 9 Çözümler 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522594034 10 Şubat 2015 #2 Experience'i ve Nvidia sürücülerini kaldırın. Yeniden yükleyin.
Burtulok Hectopat Katılım 14 Haziran 2014 Mesajlar 139 Yer Bornova - İzmir 10 Şubat 2015 #3 NookumPie dedi: Experience'i ve Nvidia sürücülerini kaldırın. Yeniden yükleyin. Genişletmek için tıkla... Kaldırıp tekrar yüklemekten başka çözüm yolu yok mu?
NookumPie dedi: Experience'i ve Nvidia sürücülerini kaldırın. Yeniden yükleyin. Genişletmek için tıkla... Kaldırıp tekrar yüklemekten başka çözüm yolu yok mu?
NookumPie Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 18 Nisan 2014 Mesajlar 5.006 Makaleler 9 Çözümler 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522594034 10 Şubat 2015 #4 Hatada ne hata ile ilgili bir bilgi veriyor nede hatanın sebebini söylüyor. Kaldırıp yeniden yüklemek kökten bir çözüm olacaktır. Kaldırıp yeniden yüklemek sorununuzu çözmez ise; şu konuya bir göz atın. Son düzenleme: 10 Şubat 2015
Hatada ne hata ile ilgili bir bilgi veriyor nede hatanın sebebini söylüyor. Kaldırıp yeniden yüklemek kökten bir çözüm olacaktır. Kaldırıp yeniden yüklemek sorununuzu çözmez ise; şu konuya bir göz atın.
Burtulok Hectopat Katılım 14 Haziran 2014 Mesajlar 139 Yer Bornova - İzmir 11 Şubat 2015 #5 Ben hiç birşey yapmadan bekledim ne sildim nede sosyalde çözüm öneren arkadaşların yaptığını yaptım. 1 veya yaklaşık 1.5 gün kadar bekledim ve kendiliğinden düzeldi. Şimdi yeni gelen güncellemeyi yapıyorum.
Ben hiç birşey yapmadan bekledim ne sildim nede sosyalde çözüm öneren arkadaşların yaptığını yaptım. 1 veya yaklaşık 1.5 gün kadar bekledim ve kendiliğinden düzeldi. Şimdi yeni gelen güncellemeyi yapıyorum.